WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Luxe woonhuis in Almere voorzien van een camerabewakingssysteem

Vanuit de woonkamer kunnen zien wat er in en om het huis gebeurd de techniek maakt het mogelijk via een DVR quad recorder 4 beelden tegelijk zien en opnemen.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Camerabeelden op monitor bekijken

 

Niet alleen via de monitor maar ook via de mobiel, iPad, en of de PC/laptop kunnen de beelden worden bekeken zo ook overal ter wereld. De camera’s kunnen tegen de winter, sneeuw, regen, maar ook de zon. Tijdens de installatie is volgens wens van de klant de installatie geheel geïnstalleerd op deze manier ontstaat er een wens situatie.

Via internet de beveiligingscamera’s bekijken

 

Het gehele camerabewakingssysteem is gekoppeld aan de internet verbinding.

Is uw huis veilig? Of kan het beter?

 

Maar is uw huis veilig? Of juist niet? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor het bekijken van de mogelijkheden.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant