WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Almere wil slimme camera's ophangen in de stad - Goed nieuws !

Burgemeester Weerwind van Almere wil de stad gaan uitrusten met
slimme camera’s voor cameratoezicht. De apparatuur die momenteel wordt gebruikt is over twee jaar aan vervanging toe. Voor de burgemeester is dat een ideaal moment om slimme camera’s aan te schaffen. Het grote voorbeeld van Weerwind is Eindhoven. Daar hangen slimme camera’s in het uitgaansgebied, met software die agressief gedrag kan herkennen en agenten en handhavers waarschuwt als een situatie dreigt te ontsporen.

 

Een mogelijk obstakel voor de verwezenlijking van de plannen van
Weerwind is geld. Het budget dat ooit voor toezicht is gereserveerd is over twee jaar op. Hoe duur de nieuwe systemen gaan worden is nog niet bekend. Wel hecht de gemeenteraad groot belang aan het cameratoezicht. En dus gaat de burgemeester kijken hoe het financiële plaatje geregeld kan worden.

 

Camerainstallatie.nl

Slimme camera systemen zijn er in verschillende soorten en maten, het bedrijf CameraInstallatie levert en installeert slimme camerabewaking systemen. O.a in Amsterdam bij het Olympic hotel waar ze gebruik maken van gezicht herkenning, emotie herkenning, maar ook bij de Campus diemen waar dergelijke systemen draaien.

 

Dat Almere ook gebruik wil gaan maken van dergelijke slimme camera systemen, vinden wij een goede zet ! met camerabewaking is een hoop op te lossen maar ook sneller terug te herleiden en vooraf is het risico makkelijk in te schatten.

 

Een dure investering hoeft dit zeker niet te zijn ! en dat is goed nieuws. Door gebruik te maken van het juiste advies, en de juiste samenstelling is er soms tot wel 70% van de kosten te besparen.

Waar veel bedrijven kunstmatig de prijzen hooghouden en de installatie kosten vaag, geven wij graag duidelijkheid en een eerlijke nette prijs.

 

Inbrekers kiezen meestal de makkelijkste weg. 30 seconden is vaak al genoeg voor een inbreker om binnen te komen. Dus als u het hem lastig maakt, ziet hij al snel af van inbraak. Alles wat een inbreker extra tijd kost, is dus in uw voordeel. Lees hier alles over de verschillende inbraakmethoden en hoe u zelf relatief eenvoudig een inbraak kunt voorkomen.

 

Een dure investering hoeft dit zeker niet te zijn ! en dat is goed nieuws. Door gebruik te maken van het juiste advies, en de juiste samenstelling is er soms tot wel 70% van de kosten te besparen.

Gratis preventieadvies

 

Preventie is de beste maatregel tegen woninginbraken. Het blijkt dat de kans om slachtoffer te worden van een inbraak tot 90% afneemt als een woning is beveiligd volgens het Keurmerk Veilig Wonen. Alle bewoners van Almere hebben de mogelijkheid om gratis inbraakpreventieadvies te vragen. Een preventieadviseur komt dan uw woning beoordelen, waarna een preventieadvies volgt.

Registreer uw goederen en voorkom heling

 

Uw gestolen laptop met persoonlijke foto’s, unieke sieraden en dierbare erfstukken die na een inbraak zijn weggenomen wilt u natuurlijk het liefst terug. Regelmatig vindt de politie de buit bij inbrekers, maar kan niet altijd achterhalen van wie het is. Wie zijn eigendommen registreert, heeft meer kans ze terug te krijgen. Registreer daarom nu de kenmerken van uw waardevolle bezittingen op een registratiekaart en bewaar die goed. Geregistreerde eigendommen leveren ook meer sporen op naar inbrekers. Meerdere inbraken kunnen bijvoorbeeld aan dezelfde dader gekoppeld worden, waardoor daders langere straffen kunnen krijgen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant