WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerainstallatie bekabeling onder de tegels in de tuin

Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het installeren van beveiligingscamera’s op een manier waarbij de kabels netjes zijn weggewerkt en onzichtbaar zijn. Het gaat hierbij om netwerkkabels die nodig zijn om de camera’s aan te sluiten op stroom en de harddiskrecorder. De kabels worden vanaf de harddiskrecorder naar de plek van de camera getrokken, zonder dat er kabels zichtbaar zijn. Dit geldt niet alleen voor het monteren van bewakingscamera’s aan gevels en muren, maar ook voor bekabeling in de tuin, bijvoorbeeld door graven of onder tegels. Zo zorgen wij altijd voor een passende en mooie oplossing voor de bekabeling van je beveiligingscamera.


Pakket samenstellen
Camerainstallatie.nl

Wanneer u een bijgebouw zoals een tuinhuis, schuur of zwembad heeft, kunnen wij vanaf het hoofdgebouw een of meerdere kabels trekken via de tuin naar het bijgebouw. Om de bekabeling netjes weg te werken, graven wij een geul en leggen wij de kabels hierin. Wij halen tijdelijk de tegels weg, leggen de kabels in de geul en bedekken deze vervolgens weer met zand. Daarna leggen wij de tegels weer netjes terug, zodat de tuin er weer keurig uitziet. Op deze manier zorgen wij voor een onzichtbare en nette overbrugging van de netwerkbekabeling tussen het hoofdgebouw en het bijgebouw, inclusief de benodigde leidingen voor uw beveiligingscamera’s.

Geen enkele kabel zal zichtbaar zijn en het resultaat is een nette en stabiele kabelverbinding. Wij kunnen ook meteen elektriciteitskabels meenemen, glasvezelbekabeling aanleggen en zelfs WiFi installeren in het bijgebouw. Het combineren van deze werkzaamheden is voor ons geen probleem en maakt ons werk extra interessant.

Voor bewakingscamera’s raden wij aan om bekabelde verbindingen te gebruiken in plaats van wifi. Dit komt omdat bekabelde verbindingen over het algemeen stabieler zijn dan draadloze verbindingen, waardoor de kans op storingen en uitval van de verbinding kleiner is. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw bewakingscamera’s altijd goed werken en dat u beelden van hoge kwaliteit ontvangt.

De beste kabelroute voor bewakingscamera’s

Wanneer u beveiligingscamera’s in uw tuin wilt installeren, kan het een uitdaging zijn om de kabels op een nette manier weg te werken. Elke tuin is immers anders en vereist een specifieke kabelroute. Onze ervaren monteurs weten precies hoe ze de kabels het beste kunnen leggen. Bijvoorbeeld door het boren van een gat in de meterkast en het geleiden van de kabels door muren of dakpannen.

 

Maar soms is een alternatieve oplossing nodig, zoals het gebruiken van regenpijpen of luchtleidingkanalen. En als zelfs dat niet werkt, zijn wij niet bang om de straatstenen op te halen om de kabels op de juiste manier te leggen. U kunt erop vertrouwen dat wij altijd een perfecte oplossing vinden om uw bewakingscamera’s bekabeld te installeren voor de meest stabiele en betrouwbare verbinding.

Onze gespecialiseerde monteurs weten als geen ander hoe belangrijk het is dat alle kabels zo onzichtbaar mogelijk worden weggewerkt. Dit geldt ook voor de kabels die nodig zijn om uw bewakingscamera aan te sluiten op de harddisk recorder. Bij Camerainstallatie.nl streven wij naar transparantie en helderheid. U betaalt bij ons geen vervelende, langlopende maandelijkse kosten. U investeert één keer in een goed beveiligingssysteem en bent daarmee eigenaar van het gehele systeem.

 

Wilt u graag een goed en passend beveiligingssysteem laten plaatsen, inclusief een bewakingscamera? Onze experts helpen u graag verder! Bij Camerainstallatie.nl bieden wij eerlijk en passend advies, gewoon bij u op locatie. En naast het plaatsen van bewakingscamera’s, kunnen wij u ook voorzien van het beste alarmsysteem, camerabewakingssysteem, intercomsysteem of toegangscontrole.

 

 

Neem gerust contact met ons op om een vrijblijvende adviesafspraak in te plannen en uw woning of bedrijfspand optimaal te beveiligen.

Daarom CameraInstallatie.nl!

Nooit meer zichtbare kabels in je tuin, altijd een passende en mooie oplossing!

Wist je dat een bekabelde bewakingscamera vaak betrouwbaarder is dan een draadloze verbinding? Bij een bekabelde installatie is de verbinding namelijk stabieler en minder gevoelig voor storingen of hacks. Bij Camerainstallatie.nl hebben we dan ook ruime ervaring met het aanleggen van kabels voor bewakingscamera’s en weten we precies hoe we de kabels moeten wegwerken voor een mooi en professioneel resultaat.

 

 

Camerainstallatie.nl |

Onze eigen helpdesk staat u altijd te woord.

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek, maar voor de helpdesk staat altijd voor u klaar.

Camerainstallatie.nl |

Wij werken met opgeleide monteurs.

In één dag gemonteerd. Snel en vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs.

Camerainstallatie.nl |

Wij hebben al meer dan 22 jaar ervaring.

Al 22 jaar leveren en installeren wij camerabewaking systemen bij onze klanten.

Camerainstallatie.nl |

Kom langs in onze eigen showroom.

Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel particulieren als zakelijke ondernemers.

Camerainstallatie.nl