WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerainstallatie bekabeling onder het huis door de kruipruimte

Wilt u graag beveiligingscamera’s laten installeren, maar ziet u op tegen de zichtbare kabels? Bij Camerainstallatie.nl hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Onze gespecialiseerde monteurs weten precies hoe ze de kabels zo netjes mogelijk kunnen wegwerken.

 

Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het monteren van bewakingscamera’s zonder dat er een kabel zichtbaar is! Het gaat hierbij om de netwerkkabels die nodig zijn om de bewakingscamera’s aan te sluiten op stroom en de harddiskrecorder. Deze kabels worden vanaf de harddiskrecorder naar de plek van de camera getrokken en op een zo onopvallende manier weggewerkt.

 

Met onze kabelwerkzaamheden zorgen we niet alleen voor een nette en professionele uitstraling van uw beveiligingssysteem, maar ook voor een veilige en betrouwbare werking. Onze monteurs hebben ruime ervaring in het werken met verschillende soorten kabels en weten precies hoe ze deze het beste kunnen leggen en afwerken.


Pakket samenstellen
Camerainstallatie.nl

Veel woningen in Nederland beschikken over een kruipruimte, een ruimte onder het huis waarin zich vaak de riolering bevindt en waar ook de internetbekabeling doorheen loopt. Bij Camerainstallatie.nl maken we gebruik van deze ruimte om onze bekabeling op een nette en efficiënte manier door te trekken.

Door onze ervaren en gespecialiseerde monteurs kunnen we een groot deel van de bekabeling in de kruipruimte laten lopen, waardoor deze niet zichtbaar is in de rest van het huis. Dit zorgt niet alleen voor een nette uitstraling van uw beveiligingssysteem, maar ook voor een veilige en betrouwbare werking.

In de onderstaande video laten we graag zien hoe we te werk gaan bij het doortrekken van de bekabeling in de kruipruimte. Onze monteurs zijn goed getraind en weten precies hoe ze te werk moeten gaan om de bekabeling zo snel en efficiënt mogelijk aan te leggen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan gerust contact op met Camerainstallatie.nl en laat ons u helpen bij het creëren van een veilig en professioneel beveiligingssysteem.

Met behulp van speciale uitrusting en verlichting kunnen we de bekabeling netjes door uw kruipkelder trekken. Zo voorkomen we dat de kabels door uw huis heen lopen en zorgen we voor een mooie, nette installatie van uw beveiligingssysteem. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, daarom zorgen we er graag voor dat onze werkzaamheden tot in de puntjes verzorgd zijn.

De beste kabelroute voor bewakingscamera’s daar weten wij wel raad mee

De beste kabelroute voor bewakingscamera’s verschilt per woning, situatie en type beveiligingscamera. Als we besluiten om de kabelroute door de kruipruimte te laten lopen, boren we een gat in de meterkast en begeleiden we de kabel vanaf dat punt naar de locatie waar de kabel weer omhoog gaat. Dit kan bijvoorbeeld via een muur of dakpannen gebeuren. Soms zijn we echter minder fortuinlijk en biedt de kruipruimte geen oplossing, of hebben we te maken met obstakels zoals vloerverwarming.

 

 

In dergelijke situaties zoeken we naar alternatieve oplossingen voor de beste kabelroute, zoals een regenpijp of luchtkanaal. Als deze opties ook niet haalbaar zijn, gaan we verder op zoek naar andere oplossingen. Het kan zelfs voorkomen dat we stenen of voegwerk moeten verwijderen om de kabels netjes te kunnen leggen. Uiteraard zorgen we ervoor dat we alle voegen netjes repareren en de werkplek achterlaten in perfecte staat.

Bij Camerainstallatie.nl zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van hoogwaardige kwaliteit beveiligingscamera’s en het netjes wegwerken van de bijbehorende kabels. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat alle kabels onzichtbaar worden weggewerkt, zodat u kunt genieten van een perfect werkend en esthetisch verantwoord beveiligingssysteem.

 

 

Bij ons betaalt u geen vervelende, langlopende maandelijkse kosten. In plaats daarvan investeert u één keer in een goed beveiligingssysteem, waarna u de eigenaar bent van het gehele systeem. Wij staan garant voor eerlijk en passend advies en komen graag bij u op locatie langs om u te voorzien van een persoonlijk advies op maat.

 

 

Naast beveiligingscamera’s bieden wij ook alarmsystemen, intercomsystemen en toegangscontrole aan. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige oplossing of een uitgebreid systeem met alle mogelijke functies, wij helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op om een vrijblijvende adviesafspraak in te plannen en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Daarom CameraInstallatie.nl!

Nooit meer zichtbare kabels over je gevel, altijd een passende en mooie oplossing!

Soms kiezen we ervoor om de kabelroute door de kruipkelder te laten lopen. In dat geval boren we een gat in de meterkast en begeleiden we de kabel vanuit dat punt naar de plek waar de kabel weer omhoog gaat. Lukt dit niet ? dan zoeken we een alternatieve route zo kunnen we bijvoorbeeld via voegwerk, stenen, dakgoot, dakpannen, regenpijp, riolering, leidingen of onder de stenen een kabel netjes en onzichtbaar trekken.

 

Soms moeten we zelfs de straatstenen of het voegwerk eruit halen om de bekabeling goed te kunnen leggen. Maar wees gerust, wij repareren netjes alle voegen en laten de werkplek perfect achter. Kortom, bij Camerainstallatie.nl gaan we altijd tot het uiterste om ervoor te zorgen dat uw beveiligingscamera’s perfect worden aangesloten.

 

Hieronder vind u de verschillende oplossingen die wij gebruiken om een kabel netjes te trekken.

 

 

Camerainstallatie.nl |

Onze eigen helpdesk staat u altijd te woord.

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek, maar voor de helpdesk staat altijd voor u klaar.

Camerainstallatie.nl |

Wij werken met opgeleide monteurs.

In één dag gemonteerd. Snel en vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs.

Camerainstallatie.nl |

Wij hebben al meer dan 22 jaar ervaring.

Al 22 jaar leveren en installeren wij camerabewaking systemen bij onze klanten.

Camerainstallatie.nl |

Kom langs in onze eigen showroom.

Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel particulieren als zakelijke ondernemers.

Camerainstallatie.nl