WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug
Wifi voor camping

complete installatie en montage

Als eigenaar van een camping met tal van gasten, is het van groot belang dat zij kunnen genieten van een uitstekend, snel en betrouwbaar wifi-netwerk. Tijdens vakanties willen mensen immers probleemloos NPO, Netflix, Videoland of YouTube kunnen streamen, de krant lezen, op Facebook rondkijken, hun bankrekening controleren of gewoon even op Marktplaats snuffelen.

 

 

Ook voor de kinderen is dit van groot belang, omdat je geen gezeur aan je hoofd wilt en alles bovendien stabiel en snel moet zijn. Als campingeigenaar wil je niet de hele dag als helpdesk fungeren; je bent geen IT-expert en al helemaal heb je geen zin om de hele dag klachten te ontvangen over niet goed functionerende systemen.

 

 

Wat je echt wilt, is een goed functionerend, stabiel wifi-netwerk voor je camping, en je hebt absoluut geen zin om dit zelf te installeren. Je zoekt daarom een betrouwbare partner die alles van A tot Z voor je regelt, zonder gedoe en stress waar je niet op zit te wachten.

 

 

De ideale partner hiervoor is MegaSnel ICT, onderdeel van Camerainstallatie.nl. Met meer dan 20 jaar ervaring is dit een betrouwbare IT-partner die met je meedenkt en altijd op zoek is naar oplossingen, niet naar problemen.


Offerte aanvragen
Camerainstallatie.nl
Een goed en stabiel wifi netwerk

Dan is de kabel de basis !

Effectief advies is cruciaal; soms streeft een opdrachtgever naar iets wat technisch niet haalbaar is of nog niet goed doordacht is. Als bedrijf nemen we dan de leiding, remmen we af waar nodig, of geven we juist gas op het juiste moment. Onze meerwaarde ligt voornamelijk in onze pragmatische aanpak en eerlijkheid. We draaien er niet om heen, maar bieden concrete oplossingen die tot meetbaar succes leiden.

 

 

Een goed wifi-netwerk is draadloos, maar draadloze netwerken gedragen zich soms onvoorspelbaar. Daarom is het cruciaal om alle mogelijke storingen te vermijden. Liever kiezen we voor een solide en stabiel wifi-netwerk met een bekabelde basis, vooral als je een groot oppervlak wilt voorzien van wifi. Natuurlijk kunnen straalzenders in sommige gevallen uitkomst bieden, maar onze voorkeur gaat altijd uit naar bekabelde wifi-zenders. Op dit project hebben we daarom eerst zorgvuldig kabels van punt A naar punt B gelegd, om de 7 wifi-zenders op het terrein te voorzien van een betrouwbare 10Gbit input.

 

 


Offerte aanvragen
Camerainstallatie.nl

Een enthousiast team van echte vakbekwame IT-specialisten in actie zien? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze collega’s zijn stuk voor stuk gedreven door een passie voor technologie. Elk van hen is bedreven in hun vak, en samen als team komen hun vaardigheden nog sterker naar voren.

 

 

Van voorbereiding, documentatie, programmeren en nauwkeurig meten tot het trekken en afmonteren van kabels, het ophangen van wifi-zenders, het plaatsen van palen en het vinden van creatieve bevestigingspunten.

 

 

Onze monteurs weten precies waar ze mee bezig zijn. Niemand heeft baat bij knoeiwerk of een bedrijf dat niet meer bereikbaar is, of een ZZP’er die plotseling is gestopt. Sta je daar met je wifi-netwerk zonder ondersteuning en met storingen. Je wilt iemand kunnen bellen, problemen snel opgelost zien, en nog belangrijker, je wilt begrepen en gehoord worden. Je zoekt een partner waarmee je echt kunt samenwerken, want uiteindelijk voer je het project samen uit, ook al is de een de opdrachtgever en de ander de uitvoerende partij.


Bel mij terug formulier
Camerainstallatie.nl
Welke technieken en merken hebben wij voor dit wifi netwerk gebruikt ?

Kwaliteit, en ervaring

In deze situatie hebben we gebruikgemaakt van hoogwaardige en betrouwbare kabels, die zorgvuldig zijn getrokken in grondbuizen, en we hebben stabiele masten geïnstalleerd waarop de Unifi wifi-zenders zijn geplaatst. Per mast hebben we ook een Unifi Ubiquiti-switch geïnstalleerd. Dit biedt handige flexibiliteit voor de toekomst, mocht er behoefte zijn aan uitbreiding of extra aftakkingen op andere locaties. Beter goed voorbereid zijn dan achteraf spijt hebben.

 

 

De Ubiquiti wifi-zenders uit de Unifi-serie zijn speciaal ontworpen voor buitengebruik en kunnen zeer hoge wifi-snelheden behalen. Elke wifi-zender kan verbinding maken met maximaal 50 apparaten. Het gehele netwerk beschikt over een 40Gbit-backbone, een firewall die 10Gbit-verbindingen ondersteunt, en in theorie kunnen wifi-snelheden oplopen tot wel 1300Mbit.

 

 

In de praktijk hebben we echter slimme regels ingesteld om het verkeer op het wifi-netwerk te beheren. We bepalen wie wat mag doen, in welke hoeveelheid en met welke snelheid. Zo krijgen onze gasten maximaal 10Mbit, wat ruimschoots voldoende is voor de gemiddelde bezoeker. Op deze manier voorkomen we dat één persoon het netwerk overbelast door bijvoorbeeld grote downloads uit te voeren.

 

 

Bij MegaSnel ICT en Camerainstallatie.nl geloven we in het vinden van de beste oplossingen, zelfs als deze nog niet bestaan. Onze toewijding aan flexibiliteit heeft ons in staat gesteld om unieke en baanbrekende oplossingen te bieden aan klanten die voor complexe connectiviteitsuitdagingen staan.

 

 

Wat Maakt Ons Flexibel:

  1. Connectiviteit Zonder Beperkingen: Of het nu gaat om de afwezigheid van internet, traag internet, of een behoefte aan een betrouwbare verbinding op afgelegen locaties – wij hebben de expertise om oplossingen te leveren die aan de behoeften van onze klanten voldoen.
  2. Diverse Technologieën: Wij begrijpen dat er geen one-size-fits-all oplossing is. Daarom bieden wij een scala aan connectiviteitstechnologieën, waaronder satellietinternet, 5G, glasvezel en straalzenderverbindingen. Hierdoor kunnen wij op maat gemaakte oplossingen leveren die passen bij de specifieke vereisten van elk project.
  3. Innovatieve Apparatuur: Onze toewijding aan innovatie gaat verder dan alleen de keuze uit verschillende technologieën. Wij beschikken over geavanceerde apparatuur die in staat is om meerdere technologieën te bundelen, waardoor een naadloze en betrouwbare connectiviteitservaring ontstaat.

Bel mij terug formulier
Camerainstallatie.nl

Het juiste advies over technische installaties en netwerk aanleg

Met trots kunnen we melden dat we een tevreden klant hebben en een prachtig project hebben afgerond. Alle doelen zijn bereikt en de camping beschikt nu over een ultra-luxe en betrouwbaar wifi-netwerk. Geen stress, geen problemen, precies zoals we vooraf hebben bedacht en gepland.

 

 

Kies de juiste partner, iemand die u volledig kunt vertrouwen.
Hoewel we er misschien niet vaak bij stilstaan, is het
toevertrouwen van uw netwerk en ICT omgeving aan iemand is
een behoorlijk persoonlijke aangelegenheid.

 

 

 

 


Meer informatie aanvragen
Camerainstallatie.nl

Een Sterke Partner: Camerainstallatie.nl, Onderdeel van de Megasnel ICT Groep

Bij Camerainstallatie.nl staan we niet alleen bekend om onze uitstekende dienstverlening op het gebied van camerabewaking en netwerkinfrastructuur, maar we maken ook trots deel uit van de Megasnel ICT Groep. Als onderdeel van dit professionele IT-bedrijf bieden wij alles-in-één oplossingen, waardoor bedrijven kunnen verhuizen, verbouwen of gewoon toe zijn aan een technologische upgrade, zonder de bijbehorende stress.

 

 

Expertise van de Megasnel ICT Groep

De Megasnel ICT Groep is een gevestigde naam in de wereld van IT en ICT. Met een team van ervaren professionals begrijpen wij als geen ander wat er nodig is om bedrijven soepel door veranderingen te loodsen. Of het nu gaat om een volledige verhuizing, een grootschalige verbouwing of simpelweg een upgrade van de bestaande systemen – wij hebben de expertise om het proces efficiënt en zonder haperingen te laten verlopen.

 

 

Alles-in-één Oplossingen voor Geen Stress

Wat Camerainstallatie.nl uniek maakt, is ons vermogen om alles te beheren, van A tot Z. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de installatie van netwerken, IT en ICT-systemen. Of het nu gaat om het leggen van bekabeling, het configureren van netwerkswitches, het installeren van beveiligingscamera’s, of het beheren van Wi-Fi en internet, wij hebben het onder controle.

Dit betekent voor onze klanten geen stress. Geen zorgen over coördinatie tussen verschillende leveranciers of het jongleren met meerdere contactpersonen. Camerainstallatie.nl, als onderdeel van de Megasnel ICT Groep, fungeert als de enige aanspreekpartner die alles regelt. Het resultaat? Een gestroomlijnde en zorgeloze ervaring voor bedrijven die hun technologische infrastructuur willen verbeteren.

 

 

Van Verhuizing tot Update: Wij Zorgen voor Alles

Of u nu voorbereidt op een verhuizing, een grootschalige verbouwing plant of simpelweg uw technologische systemen wilt upgraden, wij staan klaar om het volledige proces te beheren. Ons doel is om oplossingen te bieden, geen stress. We begrijpen de complexiteit van IT- en netwerkinstallaties, en ons team van experts zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, van concept tot implementatie.

Waarom Een Betrouwbare IT-Partner Cruciaal Is - Ontdek MegaSnel ICT en Camerainstallatie.nl!

In de steeds digitaler wordende wereld van vandaag is de rol van een betrouwbare IT-partner van onschatbare waarde. MegaSnel ICT en Camerainstallatie.nl begrijpen als geen ander dat een effectieve IT-partner niet alleen technologische ondersteuning biedt, maar ook een cruciale rol speelt in het elimineren van gedoe en zorgen voor naadloze operationele processen.

 

 

Waarom Kies Je Voor Ons:

  1. Creatief Denken en Oplossingsgericht: Wij omarmen complexiteit als een kans om creatief te denken. Of het nu gaat om netwerkuitdagingen, connectiviteitsproblemen, of innovatieve IT-oplossingen, wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Ons team ziet problemen als kansen om unieke en effectieve oplossingen te creëren.
  2. Geen Gedoe, Geen Gemaar: Klanten hebben geen tijd voor gedoe en oeverloze discussies. Wij begrijpen dat, en daarom streven we ernaar om op een efficiënte en transparante manier te werken. Geen onnodige complicaties, geen verborgen kosten – alleen duidelijke en doelgerichte IT-ondersteuning.
  3. Proactieve Ondersteuning: Een goede IT-partner is er niet alleen wanneer er problemen zijn, maar ook proactief om te voorkomen dat problemen ontstaan. Wij monitoren en onderhouden systemen om potentiële problemen te identificeren en op te lossen voordat ze invloed hebben op jouw bedrijfsvoering.
  4. Betrouwbaarheid en Snelheid: In de wereld van IT is snelheid van essentieel belang. Wij begrijpen dat tijd gelijkstaat aan geld en zorgen ervoor dat onze oplossingen niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook snel en efficiënt werken.

 

Wat Onze Klanten Zeggen:

“MegaSnel ICT en Camerainstallatie.nl hebben ons bedrijf naar een hoger niveau getild. Ze denken vooruit, bieden oplossingen nog voordat we de problemen ervaren, en bovenal, er is nooit gedoe. Gewoon betrouwbare IT-ondersteuning die werkt!”

 

 

Ontdek de MegaSnel Ervaring:

Kies voor een IT-partner die niet alleen jouw technologische uitdagingen begrijpt, maar ook jouw behoefte aan eenvoud en duidelijkheid. Ontdek waarom MegaSnel ICT en Camerainstallatie.nl de voorkeurspartner zijn voor bedrijven die geen concessies willen doen aan IT-excellentie.

 

 

 

Schakel over naar MegaSnel – waar creativiteit, oplossingsgericht denken en een moeiteloze IT-ervaring samenkomen!

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant