WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerainstallatie bekabeling via het voegwerk

Op zoek naar een oplossing om de kabels van uw beveiligingscamera netjes en onzichtbaar te trekken? Onze ervaren monteurs weten als geen ander hoe ze dit moeten aanpakken! Bij het installeren van bewakingscamera’s gebruiken wij netwerkkabels om ze aan te sluiten op de stroomvoorziening en de harddiskrecorder. Maar hoe zorgen we ervoor dat deze kabels mooi en strak weggewerkt worden?

 

Een van de mogelijkheden is het trekken van de kabels via het voegwerk van uw woning. Door een klein gaatje in het voegwerk te boren, kunnen we de kabels op een onopvallende manier naar de gewenste plek leiden. Zo heeft u geen last van storende kabels over uw gevel!

 

Naast het trekken van kabels via het voegwerk, zijn er nog diverse andere oplossingen die we kunnen toepassen. Zo kunnen we bijvoorbeeld gebruikmaken van de kruipkelder onder uw huis, de dakgoot, dakpannen, regenpijp, riolering, leidingen of zelfs onder de stenen graven om de kabels weg te werken. Wij gaan altijd op zoek naar de meest passende en mooie oplossing voor uw situatie.

 

Bent u benieuwd naar onze werkwijze en wilt u meer informatie over het laten installeren van een beveiligingscamera? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.


Pakket samenstellen
Camerainstallatie.nl

Een van de manieren waarop onze vakmannen de kabels van beveiligingscamera’s netjes wegwerken en onzichtbaar maken is door deze in het voegwerk te slijpen. De monteur zal een stuk van de voeg verwijderen door deze in te lijpen en vervolgens een speciale kabel erin leggen. Daarna wordt het geheel weer netjes afgesmeerd. Het resultaat is dat de kabel onzichtbaar is gemaakt en het lijkt alsof het er nooit anders heeft uitgezien.

 

Bekijk de video op deze pagina om te zien hoe het proces verloopt en maak kennis met een van onze monteurs, Richard! Hij komt graag bij u op locatie om de kabels netjes in het voegwerk in te slijpen.

De beste kabelroute voor bewakingscamera’s

Elke woning en situatie vraagt om een unieke kabelroute voor de bewakingscamera’s. Bij Camerainstallatie.nl boren wij een gat in de meterkast en begeleiden wij de kabel naar de plek waar deze omhooggaat. Dit kan bijvoorbeeld via een muur of dakpannen. Als de kruipruimte geen oplossing biedt, hebben wij andere opties, zoals een regenpijp of luchtleidingkanaal.

 

Mocht dit ook geen oplossing bieden, dan halen wij vaak de straatstenen of het voegwerk eruit om de kabelroute perfect aan te leggen. Uiteraard repareren wij alle voegen en laten wij de werkplek perfect achter. Bij Camerainstallatie.nl vinden we altijd een passende oplossing voor de perfecte kabelroute voor uw bewakingscamera’s. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.

Onze monteurs hebben het tot een kunst verheven om alle kabels zo onzichtbaar mogelijk weg te werken. Al onze camera’s worden met behulp van de kabels aangesloten op een harddisk recorder. Bij ons betaalt u geen vervelende, langlopende maandelijkse kosten. U investeert één keer in een goed beveiligingssysteem, waarna u de eigenaar bent van het gehele systeem. Wil u echt een goed en passend beveiligingssysteem laten plaatsen? Wij helpen u graag verder!

 

Bij Camerainstallatie.nl voorzien wij u van een eerlijk en passend advies, gewoon bij u op locatie. Mogen wij u ook voorzien van het beste alarmsysteem, camerabewakingssysteem, intercomsysteem of toegangscontrole? Neem gerust contact met ons op om een vrijblijvende adviesafspraak in te plannen!

Daarom CameraInstallatie.nl!

Nooit meer zichtbare kabels over je gevel, altijd een passende en mooie oplossing voor je beveiligingscamera !

Met onze professionele installatie van beveiligingscamera’s hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare kabels die je gevel ontsieren. Onze ervaren vakmensen zorgen altijd voor een passende en mooie oplossing, waarbij de kabels netjes en onzichtbaar worden weggewerkt. Zo ben je verzekerd van een veilige en stijlvolle beveiliging van jouw woning of bedrijfspand.

 

 

Camerainstallatie.nl |

Onze eigen helpdesk staat u altijd te woord.

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek, maar voor de helpdesk staat altijd voor u klaar.

Camerainstallatie.nl |

Wij werken met opgeleide monteurs.

In één dag gemonteerd. Snel en vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs.

Camerainstallatie.nl |

Wij hebben al meer dan 22 jaar ervaring.

Al 22 jaar leveren en installeren wij camerabewaking systemen bij onze klanten.

Camerainstallatie.nl |

Kom langs in onze eigen showroom.

Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel particulieren als zakelijke ondernemers.

Camerainstallatie.nl