WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Bewakingscamera's in Groothandel / Supermarkt

Het bewaken van je eigendommen is belangrijk, jammer genoeg zijn er nog steeds personen welke het niet kunnen laten een fles drank of wat lekkere snoep in hun jas te stoppen.

 

Het gaat vaak om kleine bedragen, maar kleine beetjes maken een grote bergen dan is het vaak rekenen wat het verlies is op jaar basis.

 

Zo ook deze klant, na goed rekenen kwam er overduidelijk een getal op tafel waaruit bleek dat je er een zeer leuke vakantie op jaar basis van kon gaan nemen… een camerasysteem kost vaak stukker minder en kan de diefstal vaak tot wel 70% terug dringen, los nog even van de pakkans.

 

De berekening was snel gemaakt, een camerasysteem zou er moeten komen, dit zou niet alleen op de langere duur geld doen besparen maar ook de beheersbaarheid en het nakijken van toeleveranciers is makkelijker.

Camerainstallatie.nl

Ruim 12 stuks camera’s zijn in totaal geplaatst, incl enkele monitoren voor het nakijken van de beelden op verschillende locaties binnen het bedrijfs pand.

 

CameraBewaking geeft een veilig gevoel

Na 1 maand de installatie in gebruik te hebben genomen, namen we contact op met de klant om te kijken of alles nog naar wens was.

Het CameraBewaking systeem werkte precies zoals gehoopt een nadeel was wel dat er bepaalde zaken aan het licht zijn gekomen welke het bedrijf direct heeft moeten aanpassen. Zo bleek een leverancier niet alleen te leveren.. maar ook goederen in te laden, en bleek het personeel vaker te laat dan optijd op het werk kwam.

 

De eigenaar ziet het nut van camerabewaking dan ook helemaal zitten, en zit er op dit moment over na te denken een gezichtsherkenning camera te plaatsen met de laatste 10 bezoekers zodat het iets meer afschrikt.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant