WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking voor specsavers brillen winkel - beveiliging

Natuurlijk is een camerabewaking pakket voor iedere winkel een must, ook voor specsavers is dat het geval. Een Bewakingscamerasysteem is een aanvulling op een bestaand Alarm systeem en kan zeker bij valse alarmen een uitkomst bieden.

 

Een camerabewaking systeem is ook bij bedreigingen en of overvallen een middel om bewijslast aan te dragen en of als manager het geheel in de gaten te houden als er een dreiging op komst is. Soms kan er in een retail winkel een discussie met een klant ontstaan die je graag achteraf op beeld zou wensen.

Camerainstallatie.nl

Een winkel beveiligen met een camerasysteem is dus eigenlijk altijd wel een goede en veilige investering het zal zichzelf snel terug verdienen, al is het alleen maar vanwege de rust dat je altijd alles zal kunnen terug kijken.

 

Veel winkels kiezen dan ook voor een bewakingscamerasysteem, een waar weinig onderhoud nodig is , en altijd zijn werk doet. Onze systemen zijn hiervoor uitermate geschikt en installeren wij dan ook compleet zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

 

De installatie van een bewakingscamerasysteem in een winkel is iets dat een professionele installateur voor u kan verrichten, neem dan ook gerust contact met ons op voor tarieven en of advies.

Kijk je ogen uit!

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant