WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Supermarkt met camerabewaking

Als kleine supermarkt is het belangrijke een zeer goede bewakingscamera aangesloten te hebben op een camerabewaking systeem.

 

Toko Joke in Almere poort is nieuw, en zeker dan is het uitkijken. Er is gekozen voor een compleet pakket en niet het minste er is een FULL package HD film pakket gekozen met Sony 700TVL camera’s aangesloten op een super moderne harddisk recorder [ DVR ]

 

Grote beveiliging monitoren

Op 2 grote 22″ monitoren zijn de beelden live te bekijken, maar dat is niet alles…. via de iPhone en iPad of Android/Blackberry kunnen de beelden namelijk ook altijd bekeken worden.

Camerainstallatie.nl

Camerabewaking in de supermarkt

De supermarkt/broodjes zaak Toko Joke is hyper modern van alle gemakken voorzien en nu dus ook van Camerabewaking met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van bewaking camera’s.

Belangrijke manier van beveiliging

Ook belangrijk is het melden dat er camerabewaking aanwezig is, de zeer aanwezige stickers met de melding “Hier filmen wij” is dan ook duidelijk te zien.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

 

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant