WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Oma's 3D supermarkt beveiligd met camera's

Oma’s 3D Supermarkt is gespecialiseerd op het gebied van het maken van 3D kaarten in het ruimste zin van het woord. Er is dan ook een heel uitgebreid assortiment uitdrukvellen voor het maken van de mooiste 3D kaarten voor jong, oud, beginners en mensen met een beperking.

 

 

Supermarkt beveiligingen

Maar ook deze supermarkt wil graag veilig zijn, de markerkant in Almere is  nu eenmal al vaker het doelwit van inbrekers geweest en dat moet je voor zijn anders is het te laat.

Camerainstallatie.nl

HIGHTECH Camerabewaking beveiligingssysteem

Vandaar dat er gekozen is voor een HIGHTECH camerabewaking beveiliging systeem met bewaking camera’s en harddisk recorder. Aangesloten op twee grote 22″ monitoren en aangesloten op het internet/backup en harddisk recorder zo zijn de beelden gekoppeld en direct beschikbaar.

 

Live meekijken naar camerabewaking beelden is voor “oma” nu ook mogelijk vanuit overal kan ze de winkel bekijken.

Inbraak en politie bij Markerkant Almere

De laatste paar weken is het enorm raak op de markerkant in Almere, maar ook de randstad in Almere (nabij het centrum) is in opspraak. Het is dan ook zorg te kijken naar de veiligheid van de bedrijven en het personeel. Een camerabewaking systeem helpt niet alleen tot bewijs maar schrikt ook enorm af.

 

http://www.3dsupermarkt.nl/

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant