WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera in snackbar en winkel

Als je een winkel of snackbar hebt, wil je zo veilig mogelijk je werk kunnen doen. Dit geldt voor zowel de afhandeling van de betaling als het voorkomen van een overval, inbraak of ongeregeldheden. Een kleine ruzie of onenigheid is met de bewijslast van een video-opname een stuk makkelijker op te lossen, dan enkel het afgaan op verklaringen.

 

Met een camera in de winkel of snackbar, kun je gemakkelijker iets aantonen en je zaak op afstand in de gaten houden. Onze camera’s helpen je overzicht houden, doordat je live mee kunt kijken, beelden terug kunt kijken en zelfs opnemen.

 

De beveiligingscamera: voor iedere woning een oplossing

De beveiligingscamera wordt door onze ervaren monteurs altijd netjes geïnstalleerd. Wij kijken naar de situatie en bedenken de beste oplossing die er mogelijk is, zodat de camera’s goed en tactisch opgehangen kunnen worden. Soms is een monitor gewenst en in andere situaties is het handiger om de beelden op een tablet of telefoon te bekijken.

 

Samen komen wij er altijd uit, met als doel om een prachtig camerabewakingssysteem voor elkaar te krijgen.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant