WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Winkels van Most Wanted beveiligd met camerasysteem

De winkels van het kledingmerk Most wanted zijn beveiligd met een modern en betrouwbaar camerabewakingssysteem. Net als op het hoofdkantoor, is er bij de winkels ook gekozen voor camera’s van het merk Dahua. Door gebruik te maken van hetzelfde merk camera’s, kunnen wij eenvoudig alle locaties en vestigingen met elkaar koppelen in een centraal overzicht.

 

Door deze koppelingen zijn alle locaties zichtbaar in één overzicht. Het koppelen van meerdere locaties en vestigingen is zowel met VPN als via internet mogelijk.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


 Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

 Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant