WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Dahua beveiligingscamera

Dahua Technology, een wereldleider op het gebied van videogerichte slimme IoT-oplossing en serviceprovider, heeft onlangs zijn verbeterde Full-color 2.0 netwerkcamera’s uitgebracht die gloednieuwe functies bieden, waaronder Dual-lens, 4K Kleurenbeeld, varifocale lens en AI-functies – die bewakingsbewaking aanzienlijk kunnen optimaliseren en eindgebruikers enorm kunnen profiteren in termen van heldere en kleurrijke beelduitvoer.

Camerainstallatie.nl

Camera met dubbele lens

 

De verbeterde Full-color 2.0 biedt camera’s met twee lenzen met een groot F1.0-diafragma en Dual Light Fusion-technologie die zichtbare kleurdetails en lichtheidsinformatie verzamelt met behulp van afzonderlijke lenzen. Uitgerust met dubbele CMOS (1/1,8″ en 1/2,8″), bieden deze camera’s een 36% hogere helderheid en een 14 keer hogere s/n-verhouding. Met frame-voor-frame mapping op pixelniveau bieden ze een hoge beelddefinitie en levendige kleuren, zelfs als het aanvullende witte licht uit is, waardoor lichtvervuiling en aantrekkingskracht van insecten worden verminderd. Bovendien zorgt het zeer nauwkeurige AA-proces (Active Alignment) ervoor dat de lenzen en sensoren allemaal precies zijn uitgelijnd, waardoor heldere kleurenbeelden kunnen worden vastgelegd.

4K kleurenbeeld

 

De 4K netwerkcamera’s van Full-color 2.0 zijn voorzien van 1/1.2” beeldsensor. Vergeleken met conventionele 8MP-camera’s, vergroot deze beeldsensor de pixelgrootte aanzienlijk met 110%, waardoor hij realtime 4K kleurenbeelden kan vastleggen, zelfs bij weinig licht. Deze camera’s hebben ook een toename van 42% in helderheid en een toename van 400% in S/N-verhouding, wat zorgt voor een helder en hoogwaardig beeld van de bewaakte scène.

Varifocale lens

 

De Full-color 2.0 camera’s met varifocale lens bieden ca. 5x optische zoom- en autofocusfunctie die duidelijke details kan behouden, zelfs na inzoomen. Het lost de moeilijkheid op bij het vastleggen van levendige kleurdetails van doelen ’s nachts of in omgevingen met weinig verlichting, wat een veelvoorkomend pijnpunt is bij het gebruik van traditionele IR-variaties. focale camera’s. Het dekt smalle binnenruimten en brede buitenscenario’s af, wat de bediening kan vergemakkelijken en tijd en arbeidskosten kan besparen.

AI-functies

 

De geüpgrade Full-color 2.0 netwerkcamera’s kunnen werken met Dahua 5-I/L serie NVR, waarmee kleur kan worden gezocht naar doelen van mensen en voertuigen (kleding van de persoon en de buitenkant van de auto) en waarmee relevante videobeelden kunnen worden geëxtraheerd. Het biedt ook AI Schedule waarmee gebruikers verschillende AI-functies kunnen instellen volgens het tijdschema.

 

Door de geüpgradede Full-color 2.0 netwerkcamera’s uit te brengen, levert Dahua Technology een nieuwe reeks nieuwe technologieën die de conventionele bewaking kunnen verbeteren en aan de verschillende eisen van haar klanten kunnen voldoen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant