WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Dahua case study video - CameraInstallatie.nl

Als installatie bedrijf is het belangrijk je klanten te leren kennen, en daar besteden wij veel tijd en energie aan. Zeker als het gaat om grote locaties is het van groot belang alles in kaart te hebben en de valkuilen te kennen.

 

Dat niet iedere locatie het zelfde is, laten wij graag zien in deze video die we samen met Dahua hebben opgenomen. Bekijk deze video om meer te weten te komen over de installatie op een moeilijke fabriek/industrie locatie. Op deze manier krijgt u ook een indruk hoe ons bedrijf camera’s plaats en hoe onze collega’s dit aanpakken als ze op locatie zijn.

Camerainstallatie.nl

Bijzonder aan deze industrie locatie is de levensduur van de apparatuur/slijtage er is enorm veel stof ontwikkeling en natuurlijk chemicaliën die de behuizingen en het glaswerk erg aantasten. In de loop der jaren is hier door ons een speciale coating voor gebruikt waarmee wij alle materialen inspuiten in onze spuit cabine.

Uitgevoerde werkzaamheden:

  • Glasvezel bekabeling
  • UTP bekabeling
  • Camera masten plaatsen
  • Straalzenders
  • Camera plaatsen
  • Meldkamer inrichten
  • Controle kamer met meerdere monitoren
  • Patchkasten
  • Onderhoud en installatie

De moeilijkheid van een grote installatie zit hem vaak in de transmissie, hoe krijg je de camerabeelden op de juiste plek. Een goed netwerk ontwerp en aanleg van dit netwerk is wat wij volledig oppakken, zo ook de graaf werkzaamheden van het glasvezel netwerk.

 

Onderhoud op het netwerk is ook van groot belang, de switches, de voedingen en natuurlijk stof in de patchkasten. Wij hebben te maken met extreme situaties waarbij ook extra aandacht is voor de apparatuur die net wat meer liefde nodig hebben dan.

 

Meer weten over camerabewaking, maatwerk projecten of ben je op zoek naar advies? Neem contact op met Marc Herdes, Eline Klaver, Koen van Fulpen of Sander Poiesz.

Dahua bewakingscamera geïnstalleerd door CameraInstallatie.nl

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant

Wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek. Neem contact met ons op voor advies of ondersteuning.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Camerainstallatie.nl