WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera zonder zichtbare kabels

Hier zijn wij trots op: een moeilijke klus en geen kabel te zien! Met onze kennis, ervaring en creatieve inzicht trekken wij kabels op de meest bijzondere manieren, maar juist zo behalen we de mooiste resultaten.

 

Het installeren van een bewakingscamera is niet makkelijk, want er moet met veel dingen rekening gehouden worden. Zo moet er gedacht worden aan het type camera’s, beeldkwaliteit, het plaatsen van de camera’s, het trekken van de kabels, het netjes monteren en zorgen dat alles in de toekomst ook netjes blijft zitten. En laat dit nou net onze specialiteit zijn!

Camerainstallatie.nl

Op de foto’s zie je een project welke wij vandaag hebben afgerond. Bij dit project hebben wij gebruik gemaakt van Dahua bewakingscamera’s met een groothoeklens, waardoor de beelden in hoge resolutie geleverd worden. Daarnaast zorgt de starlight technologie ervoor dat de beelden ook in de avond en nacht extreem helder en duidelijk zijn.

Bij Camerainstallatie.nl maken wij alleen gebruik van echt goede bewakingscamera’s met een lange levensduur. Camera’s die gemaakt zijn om hoogwaardig werk te leveren en uw woning of bedrijf goed kunnen beveiligen. Wil je de camera’s combineren met een alarmsysteem of verlichting? Dat kan! Onze bewakingscamerasystemen kunnen namelijk met vele andere beveiligingssystemen gekoppeld worden. Neem gerust contact met ons op, we leggen je graag alles uit.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant