WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug
De Dahua partnerdag 2022, dit keer in Parijs

Dahua partnerdag in Parijs

Samen met de leukste installatiebedrijven van Europa praten over het vak, lopende zaken, projecten en natuurlijk kennis uitwisselen: zakendoen moet uiteraard ook leuk zijn. Dahua en CameraInstallatie.nl doen al sinds 2005 zaken en het voelt dan ook als een familie.

 

Samen drinken en plezier maken, maar ook samen hard werken, uitdagingen aangaan en waar nodig problemen oplossen. Samen kom je heel ver en samen kun je meer dan alleen. Op de partnerdag hebben wij mooie momenten beleefd en veel gelachen, maar ook veel opgestoken en besproken. Voor ons is het belangrijk een goede partner te hebben als leverancier. Als installateur heb je soms overleg nodig, een back-up voor als je vastloopt. Maatwerk projecten hebben soms een aangepaste firmware nodig of licenties waar lastig aan te komen is. Ook kan het zijn dat op een project materialen nodig zijn waar tijdens de programmering diepere kennis nodig is.

Camerainstallatie.nl

Wij zijn op dit moment bezig met verschillende maatwerkprojecten, zoals een project waar het automatisch herkennen van schade aan auto’s en boten centraal staat en een project voor een internationale klant waar de focus ligt op de installatie van een vrachttelsysteem. Beiden zijn maatwerkprojecten waar specifieke hardware en software voor nodig is.

 

Voor de installatie en het programmeren van dergelijke industriële systemen, is het zeer fijn te kunnen rekenen op de input van je partner. Dahua is een zeer waardevolle leverancier en partner van ons en dat al bijna 20 jaar!

 

Een foto met David Shen, Thomas en Patrick is een waardevolle foto voor ons. Die komt op de zaak te hangen!

Groepsfoto met medewerkers van camerainstallatie en dahua