WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Dahua beveiligingscamera

Dahua beveiligingscamera, hét A-merk!

Dahua is een van de A merken uit het assortiment van CameraInstallatie waar de technologie zich van zijn beste kant laat zien. Dankzij veel onderzoek naar technologische ontwikkelingen, markeert Dahua zich als de op één na grootste marktleider op het gebied van camerabeveiliging. De populariteit van is zeer hoog en ze produceren dan ook diverse producten voor grote afnemers. Hieronder vallen grote transportbedrijven, banken en overheidsgebouwen. Vanwege deze populariteit kunnen wij als expert in beveiliging natuurlijk niet achterblijven. CameraInstallatie verkoopt met trots de beste beveiligingsproducten van Dahua.

Camerainstallatie.nl

Waarom kiezen voor de Dahua camera?

De Dahua camera valt onder de top A-merken. Bedrijven over de hele wereld kopen camera’s en toebehoren van het topmerk. De camera’s kunnen zowel voor binnen- als buiten worden aangeschaft. Iedere camera heeft zijn eigen kwaliteiten. Ze blinken eigenlijk uit vanwege de enorm goede prijs-kwaliteitverhouding. Het klinkt cliché, maar toch is er al voor een aannemelijk budget een zeer goede Dahua camera te krijgen. Daarnaast werken de meeste camera’s op Wi-Fi en zijn daarom ook ideaal te koppelen met je telefoon. Het is ook een mooie bijkomstigheid dat de camera’s niet opvallen. Hierdoor kunnen potentiële inbrekers beter vastgelegd worden, omdat ze de camera’s niet kunnen vermijden. Al met al is Dahua dus echt een toonaangevend merk in de camerasurveillance.

 

De toonaangevende Dahua IP camera

Het is geen geheim meer dat Dahua goede producten op de markt brengt. Sommigen onderscheiden zich van de rest in beveiligingsland. We staan daarom nu even stil bij de Dahua IP camera. Een toonaangevend product dat de wereld al ruimschoots heeft overgenomen. CameraInstallatie vertelt je er graag meer over. De letters “IP” staan voor “Internet Protocol”. De Dahua IP Camera bestuurt de geregistreerde beelden dan ook via het internet zodat deze bekeken kunnen worden op je telefoon of je laptop. Dit is ideaal, omdat je ook wanneer je op vakantie gaat of van huis bent, je woning of bedrijf gewoon in de gaten kunt houden.

Verschillende soorten IP camera’s

Er zijn diverse soorten Dahua IP camera’s te benoemen. Zo zijn er een aantal typerende binnen camera’s, buiten camera’s en camera’s met bijzondere functies. Laten we beginnen met de Dahua IP camera ‘dome’. Deze dome-camera ziet eruit als een lichte bol, vaak zie je ze terug op openbare plekken in plafonds. Ze zijn waterdicht en dus uitermate geschikt als buitencamera.

 

Dan heb je nog de PTZ-camera, dat staat voor ‘Pan, Tilt, Zoom’. Deze ideale camera is van een afstand te bedienen. Zo kun je hem naar wens draaien of kantelen en waar nodig inzoomen. Dit kun je allemaal eenvoudig regelen vanaf je telefoon.

 

Tot slot nog de PoE. Dankzij PoE “Power over Ethernet” is het voor vandalen niet meer mogelijk om Wi-Fi-signalen te verstoren. Dit is mogelijk doordat de camera enkel stroom via de netwerkkabel ontvangt. Ideaal dus.

 

Heeft u interesse in beveiligingscamera installatie? Neem contact op!

Benieuwd naar onze Dahua beveiligingscamera pakketten? Neem dan eenvoudig contact op via ons contactformulier.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant