WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Alarm- en camerabeveiligingssysteem

Kiezen voor een Woning Alarm systeem is tegenwoordig niet zo gek meer, net als een deurslot is een alarm systeem en een camerasysteem tegenwoordig bijna noodzaak. Iedereen wil graag een goedkoop systeem en geen kabels dus kiezen ze vaak voor een draadloos systeem.

 

Wij geven altijd een eerlijk advies, draadloze camera’s kiezen we zelf nooit voor, maar wel werken we de kabels netjes af zodat je deze niet zal zien.

 

In deze situatie hebben we er voor gekozen om de kabels via de buitenkant in te graven, dit een nette manier om geen kabels te zien. Zoals op de fotos ook te zien is,  hebben de camera’s geen zichtbare kabels. Alles is keurig afgewerkt waardoor het aanzicht netjes blijft.

 

Het geheel is aangesloten op een DVR harddisk camera opname systeem voor opname dag en nacht. Bij beweging zal de motion detectie de registratie en opname volledig automatisch regelen. Hierdoor is 14 – 21 dagen opname mogelijk.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

 

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant