WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Installatie van camerabeveiliging systeem met IP HD bewakingscamera

De installatie van dit camerabeveiliging systeem bij een van onze klanten op een thuis locatie is zeer succesvol verlopen. De professionele vandaal bestendigde IP HD bewakingscameravan het merk Dahua geeft een werkelijk prachtig helder en duidelijk beeld.

 

Er is bewust voor deze camera modellen gekozen, wij kijken altijd naar de wens van de klant in deze situatie ging het over een woning waarbij je natuurlijk geen kabels wil zien alles moet dus keurig worden geplaatst en dat is iets waar onze camerainstallatie monteurs dag in en dag uit mee te maken hebben.

 

De Dahua HDW4300CP modellen zijn bewust gekozen vanwege hun IK10 keurmerk een vandaal bestendigde behuizing en een kwaliteitslens waardoor deze IPCamera uiterst geschikt is voor woonhuizen, woningen om woonhuis beveiliging te kunnen toepassen.

 

De IPcamera’s van Dahua zijn aangesloten op een Dahua NVR4104P Professionele harddisk recorder welke de beelden met 25 frames per sec kan wegschrijven in hoge beeld kwaliteit zo kan je een mogelijke dader in de toekomst ook echt goed en duidelijk terug zien.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant