WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

LCD schermen als raam met live videobeeld

Veel kantoor gebouwen hebben er al last van, denk aan vergader ruimtes, en presentatie ruimtes. Niet overal zijn ramen, een schilderij zal het niet oplossen en mooie LED lampen blijven toch slechts verlichting. De oplossing is een Videowall [ vrij vertaald een video muur ] door gebruik te maken van een camera welke wij buiten plaatsen zal er een live videofeed [ live videobeeld ] op de monitoren worden weergegeven en lijkt het net een echt raam. Ideaal als de ruimte wat gezelligheid kan gebruiken maar zeker ook als aandachtspunt in de ruimte. Los van live video beelden, kunnen ook video’s worden afgespeeld, dit geeft een geweldig effect.

 

Live video beeld op monitor scherm

 

Het lijkt net echt, je ziet eigenlijk geen verschil en dit komt allemaal door de live videobeelden. Een camera gericht op de buitenkant, geeft precies weer wat u normaal door een raam zou zien. De LCD monitoren geven alles scherp en helder weer waardoor de  ruimte zonder ramen direct een stuk vrolijker is geworden.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant