WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug
Camerabewaking zakelijk

Beveiliging van uw onderneming

Wij begrijpen dat u graag wilt dat uw onderneming goed beveiligd is. Bent u op zoek naar een alarmsysteem of camerabewaking op zakelijk gebied?

 

Bij Camerainstallatie.nl bieden wij diverse manieren om uw onderneming te beschermen. Gebruiksgemak staat bij ons op nummer één, onze beveiligingscamera’s waarschuwen u dan ook direct wanneer er iets misgaat.

 

Dankzij deze waarschuwing zorgen onze beveiligingssystemen voor een preventieve werking, waardoor u er niet pas achteraf achter komt dat er goederen verdwenen zijn.

Camerainstallatie.nl
Camerainstallatie.nl |

23+ jaar ervaring

Camerainstallatie.nl |

Professionele oplossingen

Camerainstallatie.nl |

Direct contact

Camerainstallatie.nl |

Oplossingen op maat

Alles van A tot Z goed geregeld 

 

Als u voor uw bedrijf een camera- of alarmsysteem aanschaft dan moet het natuurlijk goed zijn, geen losse eindjes of onduidelijkheden.

 

Al 23 jaar leveren en installeren wij veilige zekerheid, als betrouwbare partner. Wij doen wat we beloven en vaak nog meer dan dat, van A tot Z.

Vast contact persoon en een eigen helpdesk

 

Binnen onze organisatie krijgt u een vast contact persoon, deze kan u gewoon direct bellen, mailen of appen. Ook hebben wij gewoon een eigen helpdesk die u kan ondersteunen als dat nodig zou zijn.

 

Alles lekker binnen handbereik, wel zo fijn toch?

Als het echt veilig moet

 

CameraInstallatie Beveiliging levert, installeert en onderhoudt professionele beveiligingssystemen.

Met onze eigen monteurs, eigen helpdesk, en onze 23+ jaar ervaring.

 

Uw bedrijf goed beveiligen?

 

Een camerasysteem van CameraInstallatie biedt optimale veiligheid.

Een echt goed beveiliging systeem voor de zakelijke klant

Een beveiligingssysteem is er om toezicht op een gebouw, gebied of andere eigendommen te houden. Bij de keuze voor camerabewaking is het van belang om rekening te houden met het soort camera. Er zijn vele verschillende soorten camera’s met verschillende kwaliteiten en niet elke camera is geschikt voor alle doeleinden. Om u te voorzien van een passend advies, komen wij graag vrijblijvend langs bij u op locatie. Naast zakelijke camerabewaking kunt u voor het beveiligen van uw kantoorpand nog meer doen, zo kunt u onder andere kiezen voor een alarmsysteem, toegangscontrole of een intercom.

Voor de perfecte installatie en het beste advies bent u bij Camerainstallatie aan het juiste adres, wij zijn uw partner in techniek. Wij begrijpen dat ondernemers niet alle tijd hebben om zelf uit te zoeken hoe zij hun bedrijf het best kunnen beveiligen. Om u te helpen bij het maken van de beste keuze komen wij graag voor vrijblijvend beveiligingsadvies bij u langs. Ongeacht of uw winkel, loods, kantoorpand of terrein beveiligd moet worden, wij van Camerainstallatie weten een passende oplossing te realiseren voor elke situatie.

Genoeg van al die beunhazen?
Pakket samenstellen

Meer dan alleen camerabewaking voor uw bedrijf

Ons bedrijf doet meer dan enkel camerabewaking installeren, de naam zegt niet altijd alles. Maar ook voor intercom systemen, alarmsystemen en toegangscontrole bent u bij ons aan het juiste adres. Bekabelde netwerken, patchkasten, elektra en professionele wifi netwerken.

 

Met de juiste kennis van zaken, en de juiste monteurs weten wij al onze projecten perfect op te leveren. Kwaliteit is voor ons belangrijk, onze eigen vakmannen matchen we dan ook aan de klant waardoor het werk nog beter gedaan kan worden.

 

Alles binnen een organisatie, en een eigen contact persoon die u kan ontzorgen.

 

Beveiliging voor uw bedrijf

 

Met camerabewaking voor uw bedrijf heeft u meer mogelijkheden dan alleen het opslaan van beelden. Onze camerasystemen bieden de mogelijkheid om gegevens te verwerken, wat betekent dat u bijvoorbeeld kentekens kunt registreren, opslaan en live meldingen hierover kunt ontvangen.

 

Daarnaast kunt u er onder andere voor kiezen om door middel van het camerasysteem te meten hoeveel mensen er per dag op uw terrein lopen, waardoor u te allen tijde overzicht heeft over het aantal mensen in uw omgeving.

 

Bovendien is het mogelijk om uw bewakingscamera’s aan te sluiten op uw alarmsystemen.

Kenteken van een werkbus van CameraInstallatie.nl

Camera installateur werkt kabels weg langs een gebouw op een hoogwerker

Meer dan alleen camerabewaking

 

Op deze manier kunt via de meldkamer een inbraak direct verifiëren voor de politie. Met een toegangscontrole kunt u eenvoudig waarnemen wie, waar en wanneer naar binnen of naar buiten is gegaan. Toegangscontrole is bestuurbaar via een computer en zorgt voor een hoge mate van veiligheid bij uw onderneming.

 

Naast camerabewaking zijn wij ook gespecialiseerd in het monteren en installeren van toegangscontrole. Wij beschikken over toegangscontrole in alle gewenste soorten en maten. Naast het monteren en installeren, kunnen wij desgewenst de toegangscontrole koppelen aan uw intercom, camerasysteem en mobiele telefoon.

Camerainstallatie.nl |

Camerabewaking

Camerainstallatie.nl |

Alarm

Camerainstallatie.nl |

Intercom

Camerainstallatie.nl |

Wifi

Cameratoezicht op de werkplek

Cameratoezicht op de werkplek is een essentieel onderdeel van bedrijfsbeveiliging. Niet alleen biedt cameratoezicht voordelen werkgevers, maar ook voor werknemers. Camerabeveiliging draagt bij aan het creëren van een veilige en productieve werkomgeving.

 

  • Veiligheid en diefstalpreventie: Cameratoezicht helpt bij het voorkomen van diefstal, vandalisme en ongeautoriseerde toegang tot bedrijfsgebouwen. De camera’s dienen als een afschrikmiddel voor potentiële indringers en zorgen ervoor dat medewerkers zich veiliger voelen.
  • Toezicht en verantwoording: Werkgevers kunnen met camerabewaking een oogje in het zeil houden op de dagelijkse activiteiten in hun bedrijf. Dit helpt bij het monitoren van werknemers, het identificeren van productiviteitsproblemen en het waarborgen van naleving van bedrijfsrichtlijnen.
  • Ongevallenpreventie: Cameratoezicht kan worden ingezet om mogelijke veiligheidsrisico’s en ongevallen op de werkplek te signaleren. Hierdoor kunnen werkgevers snel reageren op noodsituaties en de veiligheid van hun personeel waarborgen.
  • Bewijsmateriaal: In geval van incidenten of geschillen op de werkplek, kunnen de opgenomen beelden als objectief bewijsmateriaal dienen. Dit is waardevol bij juridische procedures en verzekeringseisen.

 

Onze zakelijke beveiligingsoplossingen bestaan uit camerabewakingssystemen die zowel binnen als buiten kunnen worden geïnstalleerd. Al onze camera’s bieden scherpe beeldkwaliteit, bewegingsdetectie, toegang op afstand en andere geavanceerde functies om zo goed mogelijk toegepast te kunnen worden op de werkplek.

 

Neem contact met ons op en kom erachter hoe cameratoezicht op de werkplek uw bedrijf ten goede kan komen. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften en budget.

Wij werken met digitale werkbonnen en een digitale planning

 

Niks is zo vervelend als niet kloppende informatie, al onze werkzaamheden en communicatie verloopt via onze CMS-E software, digitale werkbonnen met alle info, en een compleet digitale planning waardoor de werk voorbereiding weet wat er in de project krat moet, en de monteur weet wat er mee moet, en de juiste route gereden zal worden.

2 mannen van camerainstallatie.nl overleggen over een beveiligingsoplossing

Ontzorgen en onderhouden

Naast installeren onderhouden wij onze systemen grondig, en kijken we verder dan onze neus lang is. Het geven van goed, eerlijk en degelijk advies is dan ook noodzaak. Wij denken met u mee, en adviseren u hierin.

 

Naast onze alarm- en camera bewaking installatie’s kunnen wij ook  netwerk bekabeling en Wifi netwerken aanleggen.

Camerainstallatie.nl

Waarom camera beveiliging zakelijk?

Het nemen van maatregelen verkleint de kans op inbraak bij uw onderneming aanzienlijk. Beveiligingscamera’s kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden, van inbraakpreventie tot vandalismebestrijding. Met zakelijke camerabewaking kunt u uw bedrijfspand op een effectieve manier beschermen.

 

Camerainstallatie.nl

 

Voor een optimale bedrijfsvoering is zakelijke camerabewaking essentieel. Met behulp van een bewakingscamera kunt u op afstand zien wat er binnen of rondom uw bedrijf gebeurt. Het plaatsen van een bewakingscamera op zakelijk gebied is een preventief middel om inbrekers te weren, aangezien veel inbrekers afgeschrikt worden bij het zien van een bewakingscamera.

 

Daarnaast zal u altijd bewijsmateriaal kunnen verzamelen bij ongewenste situaties. Situaties als diefstal kunnen namelijk een hoop kosten met zich meebrengen die voorkomen kunnen worden met de beelden van camerabewaking. Met de opgeslagen beelden van een bewakingscamera kan de politie de eventuele dader sneller oppakken, waardoor u weer met een fijn gevoel in uw bedrijf kan werken.

 

Bovendien helpt camerabewaking bij het vergroten van het veiligheidsgevoel van uw medewerkers en hechten verzekeraars ook veel waarde aan de juiste beveiliging van uw bedrijf. Hoe beter uw beveiliging is, hoe meer vertrouwen de verzekeraar in u heeft!

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Welke camerabewaking zakelijk heeft u nodig?

 

Door het ruime aanbod verschillende camera’s begrijpen wij dat de keuze voor een passend systeem moeilijk is. Voor uw zakelijke camerabewaking bieden wij bij Camerainstallatie diverse soorten camera’s. Deze camera’s kunt u kiezen aan de hand van uw doel. Onze adviseurs geven u graag het advies voor de juiste camera.

 

Onze camera’s beschikken onder andere over dag- en nachtzicht waardoor u ook in het donker goed beeld heeft. Verder kunt u met onze camera’s live beelden bekijken via een applicatie op uw telefoon en kunt u ervoor kiezen om push berichten te ontvangen. Om er zeker van te zijn dat het camerasysteem aan uw eisen en wensen voldoet, komen wij graag vrijblijvend langs om u van passend advies te voorzien.

Kosten

Wat kost camerabewaking?

De prijzen van een beveiligingscamera zijn afhankelijk van het soort camera en de functies. Onze Full HD beveiligingscamera pakketten beginnen bij 1099 euro en de 4K HD camera’s beginnen bij 1399 euro. Naast dag- en nachtzicht beschikken alle camera’s ook over bewegingsdetectie. CameraInstallatie Beveiliging levert, installeert en onderhoudt professionele beveiligingssystemen

 

Om de beveiligingscamera compleet te maken, kunt u ervoor kiezen om uw systeem uit te breiden met een onderhoudspakket. Bij Camerainstallatie kunt u kiezen uit drie verschillende onderhoudspakketten. Onderhoudspakketten bestaan onder andere uit het uitvoeren van updates, het schoonmaken van de camera’s en het terughalen van oude bewakingsbeelden.

twee mannen van camerainstallatie.nl boren iets vast langs het water

Waarom kiezen voor CameraInstallatie.nl?

Natuurlijk bent u voor uw bedrijf op zoek naar de juiste beveiliging voor uw bedrijf. CameraInstallatie begrijpt als geen ander dat het veiligstellen van bedrijfsgegevens van levensbelang is.

 

Of het nu gaat om één kantoor, een bedrijfspand of een geheel kantorencomplex, wij zorgen ervoor dat u het correcte BORG certificaat krijgt om uw kantoorpand te verzekeren tegen diefstal en brand. Onze monteurs met jarenlange ervaring luisteren naar uw wensen en kijken samen met u naar de juiste oplossing.

Camerainstallatie helpt u bij het kiezen, monteren en installeren van camerabewaking, toegangscontrole en alarmbeveiliging. Om voor u een optimale service te kunnen bieden, beschikken wij over onder andere onze eigen helpdesk, opgeleide en ervaren monteurs, onderhoudscontracten en een VCA-certificering.

 

Bovendien hebben wij een eigen voorraad en showroom, waardoor wij niet afhankelijk zijn van andere partijen. Samen met u zorgen wij ervoor dat de risico’s met betrekking op uw bedrijf geminimaliseerd worden!

Klein of groot zakelijk, wij zijn wel wat gewend

 

Wij schrikken niet zo snel van veel werk, of het nu gaat om 1 beveiligingscamera of 300, als bedrijf installeren en onderhouden wij verschillende projecten. Ons grootste project op dit moment is 388 camera’s, ruim 13 patchkasten en duizenden meters kabel. En dat zijn er nogal wat!

 

Maar ook voor verschillende steden leveren en installeren wij camera systemen, incl. het graven van de glasvezel kabels, en straalzenders, meldkamer(s). Ook bij universiteiten en scholen lopen wij veel rond.

camerainstallatie.nl monteur legt kabels goed tijdens installatie

Dome bewakingscamera in hotel

Jarenlange ervaring bij verschillende klanten

 

In de industrie zijn we ook aardig thuis, en hebben wij specialisatie op verschillende gebieden. Ook de hotels weten ons te vinden, Van der Valk, Urban Lodge, Conferentiehotel, Olympic hotel, en het in Amsterdam bekende Botel… en zo nog vele andere.

 

Voor verschillende organisaties doen we dit al meer dan 15 jaar, en weten we de wegen bijna blind te vinden. Vaak is een storing zoeken naar een spelt in een hooiberg, maar als je eenmaal je weg weet te vinden is die hooiberg ook geen belemmering meer.

Camerainstallatie.nl | Camera pakket samenstellen in 9 stappen

Camera pakket samenstellen in 9 stappen

Vul de calculator in

Richard

Monteur

Camerainstallatie.nl | Richard
Camerainstallatie.nl | Vrijblijvend adviesgesprek

Vrijblijvend adviesgesprek

Maak een afspraak

Koen

Adviseur

Camerainstallatie.nl | Koen