WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Buiten bewaking, CCTV/Camera België

Voor een Europese hotelketen hebben wij in België en Nederland diverse locaties voorzien van beveiliging. Zo ook op de nieuwste locatie, waar totaal 4 buiten cameras zijn opgehangen, en aangesloten op het mainframe DVR systeem.

 

Vanuit zowel de vestiging zelf als het hoofdkantoor kan alles in de gaten worden gehouden, de behuizingen zijn verwarmd en voorzien van nachtzicht, ook kunnen de cameras tot wel 50M inzoomen op objecten.

 

Als extra hebben we in deze hotels ook het wifi netwerk aan weten te leggen op afstand beheren we deze netwerken en kunnen we de meeste storingen op afstand oplossen. Gemiddeld zitten er 130 – 200 gebruikers op de netwerken en zijn de rechten zo ingesteld hoe de eigenaar van het hotel het op dat moment wenst, gratis gebruik, betalen per dag, per uur of eenmalig een bedrag.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant