WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Opslag loods, handelsonderneming camera's

4 stuks camera’s geplaatst voor het bewaken van de in- en uitgangen van de loods. Het geheel is aangesloten op een zeer luxe DVR recorder welke ook via de iPhone en de iPad aan te sturen is.

 

Op diverse monitoren is alles in de gaten te houden, ook zijn de beelden in een route te volgen. Zo ook via de centrale beheer unit zoals op de laatste foto’s te zien is, dit is via internet vanuit de thuis locatie Full Screen te volgen.

 

Via de geïnstalleerde software kan er met meerdere schermen tegelijk gekeken worden naar de beelden welke live te volgen zijn. Dit moderne Camera Bewaking systeem heeft een digitale opslag van +- 4 weken zodat de beelden veilig en voor langere tijd opgeslagen zijn.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant