WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug
Dan weet je wat er speelt!

Camerabewaking vluchtelingenopvang

Voor de één is het vanzelfsprekend, de ander vindt het misschien een inbreuk op de privacy: camerabewaking bij vluchtelingenopvang. Over één ding is iedereen het wel eens: alle vluchtelingen, omwonenden en medewerkers van de azc’s hebben het recht om veilig en ongestoord hun leven te kunnen leiden.

 

In veel gevallen lukt dat helaas niet en hebben mensen te maken met diefstallen, bedreigingen en andere illegale activiteiten (zelfs de zogenaamde loverboys schromen niet om zich onder de vluchtelingen te begeven). Naar de oorzaak van de gewelddadige en criminele activiteiten die zich in en om de azc’s afspelen, kan men vaak slechts raden.

Camerainstallatie.nl

Van de regen in de drup

De meeste vluchtelingen komen naar ons land omdat ze een veilig onderkomen zoeken. Het is een trieste zaak dat vluchtelingen, medewerkers van azc’s en omwonenden regelmatig te kampen hebben met relschoppers. De schokkende beelden en berichtgeving in de media laten zien dat deze onruststokers nergens voor terugdeinzen.

 

Al met al veroorzaken zij een maatschappelijk probleem dat steeds groter wordt. De betrokkenen voelen zich niet meer veilig of worden zelfs bedreigd, mishandeld of bestolen. Logistiek is het in veel gevallen ook problematisch, omdat er simpelweg niet voldoende mensen beschikbaar zijn om in te zetten voor de beveiliging.

De oplossing: camerabewaking

Strategisch geplaatste camera’s kunnen een hoop akelige incidenten voorkomen. Daarnaast zijn beveiligingscamera’s een zeer goede en betrouwbare tool om de aanstichters en daders te kunnen identificeren. Dankzij de identificatie kan voorkomen worden dat de daders onbeperkt hun gang kunnen blijven gaan.

  • Bewakingscamera’s bewijzen op meerdere manieren hun toegevoegde waarde:
  • Op de locaties waar de camera’s hangen zijn minder mensen nodig om te surveilleren;
  • Er kan doelgericht worden ingegrepen op het moment dat misstanden zich voordoen;
  • Het aantal incidenten zal afnemen op locaties waar de camera’s hangen. Niemand wil tenslotte voor het oog van de camera criminele activiteiten verrichten of mensen lastigvallen;
  • De daders van opruiende en criminele activiteiten kunnen vaker worden opgespoord;
  • Vluchtelingen, medewerkers en omwonenden voelen zich veiliger en beter op hun gemak, waardoor de sfeer in het azc zal verbeteren.

Strategische plaatsing beveiligingscamera’s voor optimaal succes

Het spreekt voor zich dat beveiligingscamera’s voor azc’s door professionals geplaatst worden. Denk alleen maar eens aan behuizingen en bevestigingsmaterialen die bestand moeten zijn tegen vandalisme. Even belangrijk is een strategische plaatsing van de camera’s. Door de camera’s op doordachte plaatsen te monteren, is het zicht veel breder en het effect veel groter.

 

Nooddeur verklikkers

De nooddeuren van azc’s zijn populair voor het smokkelen van drugs, gestolen goederen, dames die zich prostitueren en andere illegale activiteiten. Nooddeur verklikkers zijn daarom een uitstekende aanvulling op beveiligingscamera’s. Door verklikkers op de nooddeuren te monteren, weet de beveiliging precies wanneer de deuren open of dicht gedaan worden en of dit de bedoeling is.

 

Alles-in-één leverancier

Bij ons kunt u terecht voor complete camerasystemen, nooddeurverklikkers, andere beveiligingstools én een vakkundige installatie. Desgewenst komen we bij u op locatie om uw wensen en alle mogelijkheden die er zijn in kaart te brengen. Voor vragen, advies en informatie staan wij van harte voor u klaar.

Afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

Monteur van camerainstallatie hangt dome beveiligings camera op

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant

Wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek. Neem contact met ons op voor advies of ondersteuning.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Camerainstallatie.nl