WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Schoonheidssalon beveiligd met camera bewaking

Ook voor de kleinere ondernemers kan het interessant zijn te kiezen voor camerabewaking. Deze schoonheidssalon heeft gekozen voor 1 overzichtscamera met een zicht van 130 graden, op deze manier heb je met 1 camera het zicht zoals je normaal met 2 camera’s zou hebben.

 

In het totaal pakket incl montage was de klant ruim binnen budget klaar voor nog geen 850,- euro incl een breedhoek camera, harddisk recorder, bekabeling, afwerking, programmeren, en uitleg. Zo kan beveiligen ook voor de kleinere ondernemers leuk blijven!

 

Gebruikte techniek:

  • 4 Kanalen Harddisk recorder [ DVR ]
  • 130 Graden breedhoek/groothoek camera
  • UTP netwerk bekabeling
  • Video over UTP balun
  • VGA kabel / Monitor / Beeldscherm
  • Software voor windows en een applicatie voor de iPhone
Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant