WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camera's op drie locaties, verder weinig extra maatregelen rond oud en nieuw op Bevelanden en Tholen

Geen vérgaande maatregelen, maar wel extra controles bij ‘hotspots’, met hier en daar camerabewaking. Zo hopen de gemeenten op de Bevelanden en Tholen op een rustige nieuwjaarsnacht.

 

De zes gemeenten vinden het, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de gemeente Middelburg, niet nodig om samenscholingsverboden af te kondigen. Wel worden camera’s opgehangen in Borssele, Heinkenszand en Wemeldinge. Verder krijgen in meerdere gemeenten ‘hotspots’ extra aandacht van boa’s en politie.

Camerainstallatie.nl

uurwerk tegen de ramen

 

De camera’s in Borssele, op het Plein, hingen er vorig jaar ook al. ,,We deden dat toen omdat er in de jaren ervóór sprake was van overlast”, vertelt burgemeester Gerben Dijksterhuis van de gemeente Borsele. ,,Er werden dingen gesloopt, vuurwerk tegen ramen gegooid, carbid afgeschoten…” Vorig jaar was dat een stuk minder. ,,Dus doen we dat daar opnieuw.”

 

Het toezicht in Heinkenszand is nieuw. Daar wordt het gedeelte rond de Kraaiendijk en het Van der Biltplein met drie camera’s in de gaten gehouden. ,,Daar is veel sprake van overlast”, zegt Dijksterhuis. ,,Onder meer bewoners van de zorginstelling aan de Kraaiendijk hebben daar last van.”

 

 

Overigens kun je als gemeente niet zomaar overal een camera hangen, verklaart Dijksterhuis. ,,Daarvoor moet je met goede argumenten toestemming krijgen van de officier van justitie. Die zag hier de meerwaarde ook in.”

 

Ook camera’s in Wemeldinge

 

Ook de gemeente Kapelle zet camera’s in: op het Dorpsplein in Wemeldinge. Twee koppels van elk twee toezichthouders houden de boel daar extra in de gaten. Kapelle heeft daarnaast nog twee ‘hotspots’ op het oog waar extra gecontroleerd wordt. Het gaat om plekken waar de afgelopen tijd ook overlast was: de Kromomme in Wemeldinge en de Vroonlandseweg bij ’t Saamdeel in Kapelle. Op oudejaarsdag is ‘s middags het ambulant jongerenwerk in Wemeldinge aanwezig.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant