WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Skyline camera - Timelapse camera

Als tijdelijke camera, evenementen camera, timelapse camera , eigelijk is onze speciale FULL HD timelapse camera de ideale oplossing als u iets wenst te filmen met een groot en breedzicht veld , welke op afstand te benaderen is voor b.v. een website, een beamer, of als u een bouw project heeft welke door externe opdrachtgevers te zien en te volgen zou moeten zijn. Of heeft u een locatie die het leuk maakt om er naar te kijken zoals deze webcam “de skyline van Almere” 1001 gezichten, altijd anders… Iedere dag een ander beeld en realtime live meekijken net als in de film zeggen wij dan altijd.

 

Het beeld is zo mooi, scherm en echt dat het niet anders kan dan dat het ook ECHT is. Een dergelijke camera of camera’s kunnen zowel draadloos als met een kabel worden aangesloten, en is bij ons tehuur voor tijdelijke beveiliging als ook voor de langere duur door het aan te schaffen.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant