WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bedrijf voorzien van HD IPcamera's voor bewaking van pand en terrein

Ieder bedrijf wenst een goede en stabiele beveiliging installatie, denk aan een alarm systeem of een camerasysteem. Wij gaan er niet vanuit dat u als klant weet wat u het beste kan kopen u koopt dit niet iedere dag, en daarom zijn wij er om te helpen en  adviseren.

 

Bij dit bedrijf is er door onze adviseur Martijn een systeem samengesteld welke pastbij het bedrijf als uitstraling maar tevens ook zeer functioneel is. De beeld kwaliteit is enorm hoog, personen en auto’s alles is prima te zien en te herkennen. De camera’s zijn enorm onderhoudsvriendelijk, mooi vormgegeven en bevatten weinig glaswerk waardoor het zicht, het onderhoud, en ook de betrouwbaarheid optimaal zijn het glas is veelal de beperkende factor bij een camera.

 

De camera’s zijn door een harde kern kabel Cat6 voorzien van POE waardoor er geen. losse stroom voeding nodig is, en de afwerking netjes en compact is en onderhoudmakkelijker is uit te voeren. Onze speciale onderhoudstool houd alles in de gaten, spanning, camera signaal maar ook software versies waardoor we snel kunnen handelen bij onderhoud benodigdheden.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant