WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bestuurbare PTZ Dome Bewakingscamera in paal

Deze bestuurbare PTZ dome bewewakingscamera in paal is een bijzonder model. Een bestuurbare camera is leuk, zeker als er 24/7 bewaking is welke de camera kan besturen of als er alarm meldingen zijn en je op afstand de camera kan besturen. Maar hoe leuk zou het zijn als de camera dit allemaal automatisch doet, personen en objecten automatisch zou gaan volgen dit kan met een slimme dome camera een slimme camera welke “automatisch”  achter personen en objecten aan kan gaan.

De camera in deze paal kan 360 graden draaien, en tot wel 150 meter ver inzoomen !! een monster van een camera, die ook nog eens alles geheel automatisch doet. Een zelflerende bewakingscamera die zo slim is dat hij zelfs het verschil weer tussen een mens, dier en een auto/motor/fiets. Door gebruik te maken van een automatisch track systeem wat geïnstalleerd is zijn wij in staat deze slimme bewakingscamera nog slimmer te maken en voor u te laten werken.

 

Een ideale camera dus om een parkeer terrein, grote tuin of b.v. een bouwplaats te beveiligen. En in alle gevallen vele malen goedkoper dan het huren van een bewakingscamera ! Want zo duur zijn deze oplossingen helemaal niet meer tegenwoordig.

 

Bestuurbare PTZ Dome Bewakingscamera in paal ook laten installeren bij u op locatie dit is ons werk.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant