WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bliksembeveiliging voor cameramasten

De Bliksem kan aardig vervelend te werk gaan, zowel uw huis, bedrijf, pand maar ook hekwerk en cameramasten kunnen slachtoffer worden van bliksem…  Nu zal de verzekering in veel gevallen wel dekkend zijn maar het is toch vervelend de schade en alles wat er bij komt kijken.

 

De oplossing is het beveiligen tegen bliksem inslag, dit is zeker in het geval van een cameramast, een camera, een ptz bestuurbare camera en of belangrijke draadloze netwerken van groot belang.

 

Als door bliksem uw beveiligen, netwerk, wifi, kassa er uit zou liggen voor 1 of meerdere dagen dat zou toch vervelend zijn zeker als de oplossing preventief te vinden is.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant