WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

4K bewakingscamera in cameramast

De ultieme manier van beveiliging met 4K bewakingscamera’s haal je het meeste uit je camerasysteem. Er is gekozen voor een luxe kantelmast met daarin een luxe versie van de 4K bewakingscamera uitvoering. Met deze camera’s is het terughalen van beelden in zeer hoge kwaliteit kinderspel geworden. Kentekens van autos zijn goed leesbaar en personen meer dan duidelijk herkenbaar.

Camerainstallatie.nl

Door de wisselwerking van de 2 palen die elkaar van informatie voorzien kunnen wij patronen vaststellen en zelfs met een omroep systeem personen aanspreken. Op afstand kijkt de meldkamer mee en is het mogelijk aan te sturen op ongewenste incidenten.

 

Camerabewaking is een nuttige manier van beveiligen, het schrikt niet alleen af maar kan ook voorzien in bewijslast en dus duidelijkheid in wat er gebeurd is. Vaak is er na een overval, inbraak een emotionele weg te gaan met vele vragen want; wie heeft het gedaan komen ze weer terug en wat hebben ze gedaan en hoe kan ik het voorkomen.

Een inbraak voorkomen met kennis wat Er gebeurd is is dan ook iets wat wij zeer zeker adviseren.

 

Een 4K bewakingscamera in cameramast plaatsen is een van onze adviseren geweest voor de beveiliging op deze locatie. Er zijn vele manieren van beveiligen maar het gebruik van een 4K bewakingscamera in een cameramast is wel de ultieme manier van beveiligen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant