WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Beveiligingscameras voor bedrijventerrein

Op dit bedrijventerrein hebben wij rondom camera’s mogen plaatsen. Het gebruik van beveiligingscamera’s is in korte tijd zeer populair geworden. Onze camera’s schrikken ongewenste personen niet alleen af, maar zijn ook gekoppeld aan meldkamers waar beveiligers live meekijken om de veiligheid te waarborgen.

 

Alle camera’s van Camerainstallatie geven zowel overdag als ’s nachts gekleurde en heldere beelden, waardoor er altijd sprake is van een goede bewijslast.

 

Camerainstallatie.nl

Door de heldere en duidelijke beelden, zijn de benodigde kentekens, gezichten en andere details altijd zichtbaar. Of het nu gaat om een schade, aanrijding, bedreiging of diefstal, zowel uzelf als de politie zal met behulp van de camerabeelden eenvoudig de oorzaak kunnen achterhalen.

 

Onze dag- en nachtcamera’s zijn de perfecte oplossing voor de beveiliging van uw bedrijventerrein. De beelden worden 24/7 bekeken in de live video meldkamer, waardoor de beveiligers altijd op de hoogte zijn van de situatie op uw terrein en u bespaart op algemene beveiligingskosten.

 

Alle benodigde kabels zijn door onze ervaren monteurs in de grondbuis getrokken naar centrale kasten. Vanuit deze kasten lopen de kabels naar een centraal middelpunt waar de opnames plaatsvinden. De opnames vinden zowel online als offline plaats, waardoor er altijd een back-up opgenomen wordt. Daarnaast zorgt de volledige bekabeling ervoor dat er gebruik gemaakt kan worden van een extreem hoge beeldkwaliteit.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant