WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

IP netwerk camera's op Ashram college

Het Ashram college inAlphen aan den Rijn heeft gekozen voor een camerabewakinginstallatie doormiddel van IP megapixel camera’s [ zowel dome als groot opzichtige modellen ].

 

De camera’s zijn aangesloten op een Netwerk server [ NVR / DVR ] harddisk recorder server voorzien van Griffid. Griffid is een toonaangevend software ontwikkelaar uit de wereldstad “Almere” daar wij daar toevallig ook zitten heeft hier niks mee te maken maar het toeval wil wel zo zijn.

 

Wij zeggen ook wel eens “Al het goede komt uit Almere….”

 

De buitencamera’s zijn voorzien van vandaal bestendige [ hufterproof ] behuizingen met verwarming en IR nachtzicht… ook in het pikken donker kunnen de beelden haar fijn uitgelezen worden. Aangesloten op de meldkamer, en op diverse plekken in het pand is het geheel benaderbaar.

 

http://www.griffid.com/

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant