WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Campus hogeschool met camerabewaking

Waar jongeren zijn is overlast en dat is hier op deze hogeschool zeker het geval. Dit is een mooie case waar camera’s een goede en bewezen aanvulling zijn geweest in het verleden. Nu er 400 extra studenten woningen bij zijn gekomen, is het hoogtijd voor extra camera’s. Deze 13 extra camera’s, bovenop de reeds aanwezige 43 stuks, zijn net de ogen die nodig zijn om, vooral in de avonden en weekenden, de studenten goed in de gaten te kunnen houden.

Camerainstallatie.nl

Campus hogeschool met camerabewaking

Veel overlast, brandstichtingen en vernielingen, maar ook drugsgebruik (dealen) en natuurlijk de nodige problemen door kleine en grote feestjes. We zijn allemaal jong geweest en weten hoe dat ging, maar schade is nooit leuk.

 

Al enige jaren hangen onze camera’s op deze campus. De camera’s hebben al de nodige problemen kunnen oplossen en het bewijs kunnen aanleveren dat nodig was. De nieuwe camera’s zijn 4K ultra HD bewakingscamera’s met een uitmuntend hoge resolutie, waardoor de jeugdpuistjes nog te zien zijn op de gezichten van de hier veelal jonge daders.

Op deze studenten campus is leren, werken en wonen op hetzelfde terrein mogelijk. En waar ze overdag vaak braaf aan het leren zijn, is het veelal in de avond en het weekend een grote puinhoop. Camera’s waken over het terrein en zullen ook zeker op de nieuwe plekken een geweldige toevoeging zijn, waardoor vele problemen in de toekomst opgelost kunnen worden.

 

Duidelijk zichtbare daders in beeld, met een bewakingscamera die ook echt goed is, is belangrijk. Onze adviseurs denken dan ook eerst een goed plan uit, een zogeheten cameraplan. In het cameraplan staat alles over de gehele situatie van het terrein met de cameraposities, infrastructuur en het investering overzicht.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant