WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Installatie bewakingscamera fabriek met meldkamer

Al jaren komen wij op de locatie van deze installatie, de vele bewakingscamera’s waken niet alleen over het terrein om te voorkomen dat onbekende of niet aangemelde personen/voertuigen het terrein betreden. Los van het herkennen van onbevoegden kan dit camerasysteem zoals deze op deze locatie is geplaatst ook de toevoer en afvoer van de goederen in de gaten houden en ongeregeldheden melden hierin.

 

Gezien de fabriek 24/7 draait en de beveiliging niet zonder camera’s kan werken is er een bijzondere installatie actief met vele backups/fallbacks en reserve lijnen. Op deze manier kan het camerabewaking systeem altijd draaien en bij een storing of probleem kunnen wij gelijk handelen gezien de actieve manier van onderhoud en reageren op storingen. De meldingen van problemen komen automatisch in ons storingsysteem zodat we ook gelijk weten waar het probleem zich bevind.

 

Zowel kenteken registratie, Gezichtsherkenning als ook het zien van patronen is op deze locatie actief. De zeer moderne installatie is dan ook een parade plaatje voor onze klant welke hier enorm blij mee is!

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant