WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Oprit beveiligen: IP-camera

Een groot terrein of veel grond bezitten is leuk, maar ongewenste gasten op je terrein is minder fijn. Je woning en terrein beveiligen is met een groot stuk grond een stuk lastiger en vaak ook nog duurder. Door creatief nadenken, jarenlange ervaring en het verzinnen van originele oplossingen, lukt het ons vaak om de kosten binnen budget te houden.

 

Ter beveiliging van het eigen terrein van deze woning, hebben wij op de oprit beveiligd met oprit verklikkers, bewegingssensoren en camera’s. Zo hebben de bewoners altijd zicht op wie er het terrein op komt rijden, fietsen of lopen. Alle beveiligingssystemen zijn met elkaar verbonden en maken een onderverdeling tussen personen, dieren en voertuigen. Op verschillende tijden zullen de slimme detectielussen en sensoren het terrein in de gaten houden en aan de hand van een signaal (sirene, flitslamp, belletje in de woning of een melding naar de meldkamer) de bewoners attenderen op eventuele aanwezige personen, auto’s of dieren.

 

Ee oprit kan beveiligd worden met slimme sensoren, alarmsystemen, camerabewaking en bewegingsmelders. Daarnaast kan er gekozen worden voor een opritverklikker: een toegangsdetectiesysteem dat attendeert op bezoekers. Deze opritverklikkers zijn draadloos bekabeld en kunnen gecombineerd worden met camera’s.

Camerainstallatie.nl

Alarm- of sectiebeveiliging met bewegingsdetectie

 

Het PIR, ofwel bewegingssensor alarm met bewegingsdetectie, is voorzien van slimme meettechnieken, waardoor je altijd en overal kunt zien wat er rondom of op uw terrein gebeurt. De bewegingsmelder reageert tot op een afstand van 20 meter.

 

Alarmsysteem oprit

 

Je eigen huis is een plek waar je je veilig voelt. Om dit veilige gevoel te behouden, is het installeren van een betrouwbaar alarmsysteem ideaal. Inbrekers breken liever niet in bij een huis dat goed beveiligd is. Een alarminstallatie bij de oprit schrikt inbreker af en zorgt dat de belangrijkste ingang van het huis afgeschermd wordt. Daarnaast laat het alarmsysteem je zo snel mogelijk weten als er brand uitbreekt.

 

Meldingen met een bewegingssensorcamera

 

Het nieuwste van het nieuwste is een camera die met IVS techniek echt bewegingen kan detecteren, zelfs op zeer grote afstanden. Met IVS krijg je geen valse meldingen meer, enkel een melding als er echt een beweging is in de door u aangegeven zone.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant