WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingcamera in paal zicht op schoolplein en fietspad

De camera’s welke in deze camera paal zijn geplaatst worden ingezet om het schoolplein te kunnen monitoren. Vanuit de receptie kunnen de camera beelden van deze twee groothoek camera’s bekeken worden. De zeer hoge resolutie van deze IP camera’s maakt het dan ook dat de beelden haarscherp zijn. Er is gekozen voor 6megapixel camera’s welke het zicht met de groothoek lens uitermate duidelijk en scherp maken.

 

De camerabeelden worden doormiddel van een zogenoemde straalzender draadloos naar de receptie gestuurd. De receptie is ongeveer 600meter verder maar dat is voor onze zenders geen probleem. De draadloze zenders kunnen het netwerk verkeer en dus ook de camerabeelden digitaal tot wel 2500meter verder versturen met een gemiddelde snelheid van 600mbit.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant