WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking in Winkel Blokker

Iedere winkel heeft er last van, gelegenheidsdiefstal, alle kleine beetjes maken het toch dat er vele duizenden euro’s per jaar gestolen worden en dat is voor een gemiddelde winkel toch een aardige zak geld.

 

Camera’s schrikken af, en zorgen voor orde en rust je heb meer ogen in een duidelijk overzicht en hierdoor kan je beter de zaak draaiende houden en controle uitvoeren.

 

Door gebruik te maken van hoge beeld kwaliteit opnames [ HD beeld kwaliteit ] zal je nog scherper en nog mooier een dader kunnen herkennen, niks niet onduidelijk nee gewoon echt zien en geloven zien en herkennen.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant