WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Winkelketen voorzien van camerabewaking

Dat een winkel beveiligd moet worden is duidelijk, wel is het noodzaak te kijken naar welk type bewaking handig en nodig zou zijn. In deze situatie is er een veiligheidsscan gedaan door een van onze projectleiders waar diverse punten naar voren kwamen.

 

Een van de punten was camerabewaking, door gebruik te maken van Camerabewaking en de ruim 15 winkels aan elkaar te koppelen is er vanaf het hoofdkantoor alles in de gaten te houden.

 

Op een grote 42″monitor komt dit natuurlijk goed tot zijn recht en kunnen de 54 camera’s in een compleet overzicht bekeken worden. Indien gewenst kunnen er zelfs meerdere monitoren aan elkaar gekoppeld worden.

Camerainstallatie.nl

Digitaal camerasysteem voor het beveiligen van de winkel(s)

Doordat het systeem volledig digitaal is , kunnen alle instellingen en het volledige onderhoud op afstand plaatsvinden. CameraInstallatie doet het volledige beheer en onderhoud zo ook het sleutel en wachtwoord beheer.

 

Een camerasysteem is belangrijk voor een winkel geworden, zeker als je meerdere winkels tot je beschikking heb en niet altijd overal kan zijn. Wat gebeurd er als u er niet bent? En wat ziet u niet? Soms zijn de afstanden groot maar met camera’s kan u alles zien en of terug kijken.

 

Rekent uw personeel wel juist af? En gaat het geld de kassa in? Live meekijken op een camera zal u niet voorliegen, beelden zijn hard bewijs dat ook gebruikt kan en mag worden.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant