WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabeveiliging in winkel

Het plaatsen van 8 stuks camera om er voor te zorgen dat er minder diefstal zal plaats vinden. Door toename van het aantal kleine diefstallen welke in totaal voor een grote schade post zorgen is er gekozen voor CameraBewaking.

 

Doormiddel van de 8 stuks cameras is de winkel vanuit iedere hoek duidelijk in de gaten te houden. De medewerkers zijn doormiddel van een training door ons personeel op de hoogte gebracht van de verschillende manieren om te herkennen hoe ze het beste zonder al te veel moeite alles in de gaten kunnen houden.

 

Ondertussen zijn er volgende laatst gegeven informatie al ruim 6 mensen op heterdaad gepakt en voelen de medewerkers zich rustiger doordat ze minder zenuwachtig om zich heen moeten kijken.

Camerainstallatie.nl

Camerabeveiliging

 

Je ziet het steeds meer, en dat is maar goed ook. Veelal na een inbraak of overval is de eerste vraag die de politie zal stellen ” Heeft u camerabeveiliging beelden ” of “Heeft u bewijs.” dadersherkenning en of bewijslast is belangrijk om een zaak snel op te kunnen lossen, de politie wil een zaak zo snel mogelijk oplossen maar zonder aanwijzingen, bewijs of videobeelden is het lastig iets op te lossen. De tijd van voetstappen, vingerafdrukken is een beetje voorbij voor een kleine inbraak zullen ze hier weinig tijd aan gaan besteden dat kost gewoon teveel tijd en dus geld. De kunst is de politie te voorzien van goede camerabeveiliging beelden een video opname systeem kan u deze beelden aanleveren. De camerabeveiliging beelden zoals wij deze kunnen aanleveren van onze systemen zijn van extreem hoge beeld kwaliteit, en enorm betrouwbaar.

 

Als bedrijf zijn we bekend bij de politie en worden we ook veel ingeschakeld als het gaat om terug halen van beelden in geval van spoed, en ook werken we mee aan “camera in beeld” hierbij kan de politie versneld toegang krijgen tot camerabeelden door in een database te kijken wie cameras heeft hangen zodat ze toestemming kunnen vragen hierop te mogen kijken. Het gaat er om een goed camerabeveiliging systeem te nemen, niet de goedkoopste en zeker ook niet de duurste maar wel een goede! Geld weg gooien kan iedereen maar een juiste keuze maakt u enkel met het juiste en persoonlijke advies.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant