WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Kledingwinkel To Attract in Venlo camerabewakingssysteem

Het hebben van een kleding winkel met dure A merken is een aardig klus, de doelgroep zijn de jongeren en deze komen vaak met groepjes binnen. Het risico dat de kleding zonder te betalen meegenomen zal worden is een verleiding welke vaak voorgekomen is en een aardige kostenpost is geworden.

 

Er is gekozen voor een modern camera bewaking systeem welke gekoppeld is met een harddisk recorder welke ook via de iPhone en iPad, e.t.c te bekijken is. Gezien de eigenaar niet altijd op deze vestiging aanwezig is maar wel graag wil weten hoe het er voor staat is dit ideaal te noemen.

 

Er zijn 4 cameras geplaatst welke netjes zijn afgewerkt de gehele installatie is op basis van een Actie pakket de ondernemer heeft dus niet te veel betaald en heeft toch een A merk TOP systeem. De laatste tijd komen er steeds meer camerabewaking bestellingen uit Venlo, Maastricht, maar ook Zeeland en omgeving.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant