WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Mobiele stroom voorziening met zon en wind energie

Het verkrijgen van stroom op locaties waar totaal geen stroom voorzieningen aanwezig zijn, doormiddel van de door ons ontwikkelde en op maat gemaakte zon en wind energie opweksystemen kan u nagenoeg overal stroom verkrijgen.

 

Of het nu gaat om een camera, een Tv, een reclame zuil, meet instrumenten, opladen van gereedschap ,verwarming, verlichting, straat verlichting. eigenlijk alles kan je wel met alternatieve stroom bronnen voeden en nog gratis ook.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

De natuur geeft ons veel mogelijkheden tot gratis energie voorzieningen, benieuwd naar de mogelijkheden Bel of mail ons gerust dan denken we graag met u mee. Alternatieve energie voorzieningen zijn populair, alles wat groen is heeft de toekomst veel bedrijven hebben dit ook door en willen graag investeren in groene energie oplossingen zeker als dit ook mobiel kan.

 

Gooi opgewekte energie nooit weg

 

Stroom gebruiken is leuk, maar als je meer kan opwekken dan je verbruikt is het goed om eens te kijken naar accu’s op te laden, zo kan je op momenten dat er minder beschikbaar is gebruik maken van de accu’s welke de opgeslagen stroom hebben bewaard. Tussentijds laden de accu’s natuurlijk gewoon bij, dit gebeurd door het extra opgewekte stroom aan de accu’s te geven.

 

Zonnepanelen worden ook wel zonnecellen of PV-cellen (photovoltaic cells) genoemd. Het zijn de blauwachtige panelen waarmee energie uit zonlicht wordt omgezet in elektrische energie. Zonnepanelen zijn er in allerlei schaalgroottes en toepassingen, bijvoorbeeld bij parkeermeters en matrixborden langs de weg.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant