WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Tijdelijke verplaatsbare bewakingscamera

Voor dit project was het gewenst een verplaatsbare paal te plaatsen welke per project van plaats kon verwisselen. Omdat er op deze locatie verschillende plekken zijn waar de camera nodig zou zijn is het zo in elkaar gezet dat de camera via een straal verbinding tot een kleine 2.5KM kan verbinden en zo mobiel kan worden ingezet.

 

De vaste camera masten zijn ook via een draadloze verbinding gekoppeld maar hebben wel een vast beeld opname punt welke vanuit de beheer unit live bekeken worden door de beveiliging medewerker.

 

Dit soort blackbox systemen zijn flexibel inzetbaar voor verschillende doelgroepen. Wij passen onze systemen voor de klant aan, maatwerk is dan ook de basis van het succes van ons bedrijf.

Camerainstallatie.nl

Huur / Lease / Verkoop / Operationeel beheer / Onderhoud
Toezicht camera’s huren voor gemeentelijke instellingen, evenementen, festivals, politie, rail support, je kan het zo gek niet bedenken of de toezicht camera’s in dit soort blackbox systemen die wij verkopen, verhuren en in de lease aanbieden worden wel ingezet.

 

Veel bedrijven kiezen voor een stuk huur/lease om op die manier een flexibele inzet te hebben en geen overlast hebben van onderhoud en verplaatsen van de blackbox cameratoezicht systemen.

 

Accu / Vaste stroom / Zonnen-energie / Combinatie
Niet altijd is er stroom maar ook daar hebben wij oplossingen voor, zo kunnen wij de 12V, 24V, en 220V via diverse bronnen aanvullen denk hierbij aan wind, zon, maar ook straat lantaarns,
aggregaten en of Accu packs.

 

De verschillende manieren van monteren
De door ons gemaakte mobiele camera’s zijn in verschillende bouwsoorten te verkrijgen denk aan camera’s in een paal, camera’s die in een koffer zitten, losse camera’s die overal in te hangen zijn, camera’s die verstopt zitten in spy behuizingen maar ook meerdere camera’s in een paal.

Verplaatsbare cameratoezicht ruimtes
Onze camera’s kunnen draadloos verbinding maken met de basis unit deze is bij ons te verkrijgen in een flightcase maar ook kunnen wij een bus, auto, vrachtwagen, zee-container, bouwkeet ombouwen tot cameracontrole ruimte.

 

 

Schotel verbinding met de camerasystemen
Al onze camera’s zijn geschikt om verbinding te kunnen maken met een sataliet verbinding voor het doorstralen van de camerabewaking’s beelden die b.v. doorgezet moeten worden naar een politie meldkamer en of andere organisatie die niet in een straal van 5KM van de mobiele meldkamer vandaan zit.

 

Met schotel verbindingen kunnen wij zeer hoge snelheden behalen waardoor de beeld kwaliteit tot zelfs FULL HD kan worden behaald.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant