WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Draadloze HD IPcamera met stroom aftakking van elektra uit de verlichtingspaal

Voor een parkeerterrein in Amsterdam hebben we een cameraplan ontwikkeld waarbij we uitgegaan zijn van bestaande infrastructuur. Het is zonde de grond te moeten openbreken om bekabeling te leggen nog even los van de kosten is het ook gewoon niet mooi je zal het altijd blijven zien.

 

Als alternatief voor bekabeling trekken en graven is er door ons een straalzender netwerk opgezet met daarop aangesloten 5 stuks HD camera’s welke het gehele  terrein dekken. Er was geen volledige vaste stroom dekking, de elektra was enkel na 20:00 uur actief en is er door ons gebruik gemaakt van een ACCU tussen de camera en het elektra netwerk zodat in de avond en nacht de accu volgeladen zal worden en overdag deze gebruikt kan worden als stroombron.

 

De totale afstand vanaf einde tot aan de beveiliging is 800meter, en gebeurd volledig draadloos via een beveiligde verbinding. Door te kiezen voor deze oplossing hebben we ruim 65% van de kosten kunnen besparen.

 

Camerabewaking op een parkeerterrein, parkeerdek, parkeergarage is populair immers iedereen wil veilig zijn auto parkeren en dat is tegenwoordig met buitenlandse autodieven een stuk lastiger geworden. Dagelijks worden er auto’s opengebroken, en gestolen dit is een doorn in het oog van beheerders van parkeerterreinen.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant