WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Bewakingscamera op zonne-energie

Altijd beeld van uw bewakingscamera’s draadloos en op zonne-energie dat kan met deze professionele CCTV bewakingscamera paal welke volledig op zonne-energie kan draaien.

 

De beelden worden opgeslagen op een harddisk recorder en via internet kan u overal bij. Het klinkt niet alleen mooi maar het is ook echt heel erg mooi, deze paal kan op een vaste plek worden geplaatst zodat u b.v. ver achterin op uw terrein beeld kan krijgen zonder dat er stroom of een netwerk kabel nodig is. Maar ook als u de paal zelf af en toe wil verplaatsen is dit een ideale oplossing voor dit.

 

De installatie en werking hebben we simpel gemaakt, alles in een, een geheel systeem die alles doet, en precies hoe het zou moeten. Digitaal, FULL HD , Dag en NACHT 24/7 opname, afspelen.

 

Voor bouwplaats beveiliging, streamen van webcam beelden, het opname maken van terrein, boeren landschap of gewoonweg filmen van een straat waar problemen zijn. Deze paal is inzetbaar op alle mogelijke manieren en maken we geheel op maat en naar wens, met 1 – 4 camera’s bestuurbaar, of vast objectief.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant