WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Cameramast met meerdere bewakingcameras in de paal

Een Cameramast met meerdere bewakingcameras laten installeren, dat gebeurd wel vaker maar niet met vier bewakingcamera’s in een paal. De rede is vrij simpel maar lastig uit te leggen als iemand het niet gezien heeft.

 

Een erg mooie camerabewaking paal met totaal 4 camera’s welke voor een 360 graden zicht zorgen. Een perfecte oplossing voor een goed en duidelijk overzicht waardoor alles continue in zicht is. Waar een bestuurbare dome camera 360 graden kan draaien zal je nooit het beeld continue zien, doormiddel van deze oplossing is het zicht altijd 360 graden.

 

Camerainstallatie.nl

De 4 bewakingcameras welke in deze cameramast geplaats zijn hebben wij doormiddel van een straalzender draadloos gekoppeld aan de rest van het camera netwerk. De camera’s zijn dus draadloos verbonden.

 

Enkel een stroom aansluiting was voldoende om deze bewakingcamera’s professioneel en betrouwbaar te koppelen aan de digitale videoserver. Vanuit de video opslag server registreren wij de camerabeelden en zorgen we dat de beelden meldingen kunnen genereren.

De installatie is volledig volgens CPR regelgeving gedaan, waarbij wij speciale CPR gecertificeerde netwerk kabels gebruikt hebben. De installatie van deze bewakingcamera’s is vakkundig door onze eigen cameramonteurs gedaan.

 

De Camerainstallatie monteurs welke bij ons werkzaam zijn, weten precies wat ze doen. Het installeren van bewakingcamera’s is ons werk en onze passie.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant