WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

PTZ camera op zonne-energie - Energie Neutraal project

Niet overal is er stroom maar zijn er wel energie wensen, zo merken we dat ook steeds vaker met bewakingscamera’s. Denk aan spoorwegenweilanden maar ook pleinen of bouwplaats beveiliging waar geen stroom punten zijn.

 

Voor dit project was de wens van de klant een volledig energie neutraal product met een bestuurbare camera [ PTZ dome ] opname recorder, monitor en te koppelen aan een netwerk en dit alles volledig zonder stroom.

 

Geheel op maat hebben wij een zelfstandig werkende op zon energie werkende camera-paal ontwikkeld met opname recorder en beeldscherm voorziening, welke tot op maximaal 5KM vanaf de staanplaats te benaderen en te bedienen is.

Camerainstallatie.nl

De camera zal door de klant gebruikt gaan worden om onderzoek naar het gedrag van koeien te doen, denk aan eet gedrag maar ook aan slaap gedrag.

 

Camerabeveiliging op plekken waar geen stroom is , spoorweg overgangen, pleinen, festival, bedrijven terreinen, bouw locatie’s , weilanden, bos gebied, natuur gebied.

 

Nieuwbouw woningbouw, Renovatie woningbouw, energie opwekken met de zon, bewaking en beveiliging door gebruik te maken van solarpanelen. een Bewakingscamera voeden met zon energie of wind energie is zeker op de langere termijn een goede investering, flexibel en modulair aan te passen. 

Tot wel 8 camera’s zijn er via een centrale paal te combineren.

 

Zonnepaneel PTZ Wifi camera, Wind en zonne-energie bewakingscamera, Duurzame energie i.c.m een bewakingscamera oplossing. Flexibel inzetten. Het Mobiele Camerasysteem zeker ook voor bouwplaatsbeveiliging eenvoudig mee verplaatst worden naar een andere bouwlocatie of  bouwproject. Het Mobiele Camerasysteem kan voor zowel korte als lange periodes worden ingezet voor o.a bouwplaatsbeveiliging. Het Mobiele Camerasysteem is het gehele jaar door volledig autonoom, hierdoor is een 220V aansluiting niet noodzakelijk.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant