WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

KDV met camerabewaking - Kinderdag verblijf bewakingscamera

Steeds meer kinderdag verblijven kiezen voor bewakingcamera’s om het eigendom en de omgeving te beveiligen. Los van het pand en het terrein, de auto’s en fietsen en de speeltoestellen is het voor ouders een fijn gevoel te weten dat er beveiliging is en de kinderen goed in de gaten kunnen worden gehouden.

 

Bewakingcamera systemen zijn een zeer gewilde luxe toevoeging voor een KDV, zo kan je op afstand meekijken, en ook terug kijken als er zich een incident heeft voorgedaan.

 

Voor  Villa Kinderfun in Lelystad hebben we een zeer mooi en vooral LUXE bewakingscamera set mogen installeren met verschillende HD bewaking camera’s welke alles goed in de gaten houden.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant