WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Kinderdagverblijf beveiligd met camera's

Zowel voor de ouders als ook voor de medewerkers is het een fijn en veilig gevoel om de gang van zaken vast te leggen op cameras. Op het moment dat er een mogelijke discussie zou ontstaan kan als bewijslast een beeld bewijs worden nageslagen.

 

Hoe bewijs je een ouder welke ongerust is hoe zijn/haar kind ten val is gekomen dat dit niet door toedoen van een begeleider is, of is er juist gehandeld.

 

Camerabewaking bij een kinderdag verblijf gebruiken

Veiligheid en vertrouwen zijn belangrijk en cameras kunnen hier een belangrijke rol in spelen, zo kunnen ouders ook toegang tot het systeem verkrijgen om e.v.t de kinderen te zien spelen.

Camerainstallatie.nl

Gebruikte bewakingscamera techniek

– 4 Kanalen DVR H.264 harddisk recorder
– 3 stuks Sony 600 TVL hoge kwaliteitscamera’s
– Alarm noodknop
– Koppeling met internet/iPhone/iPad
– Aansluiting op 32″ monitor

 

Reacties van de ouders

De ouders van de kinderen waren blij te horen dat hun kinderdag verblijf serieuze stappen heeft ondernomen om de hoogst haalbare veiligheid te kunnen garanderen maar ook dat er openheid van zaken is.

 

Een kinderdag verblijf welke camera’s heeft hangen laat immers zien niet bang te zijn voor bewijs mocht dit nodig zijn.

Ouders kijken live via internet mee

Een extra mogelijkheid welke beschikbaar is, geeft de mogelijkheid dat de ouders van kinderen met een inlognaam en wachtwoord live kunnen meekijken. Mist u uw zoon of dochter?  U kan op ieder gewenst moment van de dag live meekijken als deze optie aanstaan. Deze optie is aan en of uit te zetten de beheerder kan hiervoor extra geld vragen of gratis aanbieden.

 

Een complete uitleg en helpdesk voor de gebruiker is te realiseren via Camerainstallatie.nl

 

Meer informatie over camerabewaking bij een KDV / Kinderdagverblijf

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant