WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Kinderdagverblijf De Parel camerabewaking

Veilige omgeving nu nog beter door bewakingscamera’s

 

Als kinderdag verblijf wens je natuurlijk goed opgeleid personeel, en een veilige omgeving. Aan een veilige omgeving kan CameraBewaking zeker een steentje bijdragen, er is gekozen voor een optimale opstelling zodat er op de diverse ingangen een duidelijk zicht is.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Kinderdagverblijf kiest voor camerabeveiliging

 

Ongewenste gasten buiten houden, afschrikken, en het bieden van een veilige  videoregistratie als er zich wat voordoet is er altijd achteraf te bekijken wat er gebeurd is. Steeds meer kinderdagverblijven gaan over op een camerabewakingssysteem. Het bied voordelen en eigenlijk zijn er weinig nadelen te noemen behalve dat het geld kost.

Ouders kunnen online meekijken, de beste zorg

 

Niet geheel onbelangrijk is de doelstelling van www.kcdeparel.nl gekozen te worden als beste kinderdagverblijf van Flevoland door te voldoen aan alle veiligheidsvoorwaarden en kwaliteitswensen, of liever nog beter dan.

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant